Ümit Özdağ: 'Akil insanlar PKK'ya sempatiyle bakanlar'

Prof. Dr. Ümit Özdağ, Akil insanların PKK'ya sempatiyle bakan kişiler olduğunu savunarak, 'Bunlar aynı zamanda önümüzdeki dönemde Türk halkına yapılacak psikolojik operasyonun bir parçası olacaklar' dedi.
Prof. Dr. Ümit Özdağ, Akil insanların PKK'ya sempatiyle bakan kişiler olduğunu savunarak, 'Bunlar aynı zamanda önümüzdeki dönemde Türk halkına yapılacak psikolojik operasyonun bir parçası olacaklar ' dedi.

Habertürk ekranlarında yayınlanan Didem Yılmaz'ın sunduğu Türkiye'nin Nabzı programına konuk olan 21. Yüzyıl Türkiye Enstitüsü Başkanı Prof. Dr. Ümit Özdağ, PKK'nın sınır dışına çekilme sürecinde etkin rol oynayacak âkil İnsanlara ilişkin çarpıcı bir yorumda bulundu.

Akil insanlar için, 'Ben bunu çok teknik bir detay olarak görüyorum ve bu konuda çok fazla söyleyecek bir şeyim yok ' diyen Özdağ şöyle devam etti:

'SADECE AKİL ADAMLAR OLMAYACAKLAR'


'Ancak şunu görüyoruz. Bu süreç Abdullah Öcalan'ı bir terör örgütü lideri olamaktan çıkardı ve bir siyasal muhatap haline getirdi. Terör örgütünü de bir örgüt haline getiriyor. Zaten bu tür bir yaklaşımın güçlendirilmesi için medyada, köşe yazılarında muhtemelen bir süre sonra akil adam olacakların arasından birleri bunu da yavaş yavaş işlemeye başladı. Akil adam olarak ismi geçenlerin büyük bir bölümünün ne yazık ki; terör örgütüne sempatiyle baktığını görüyoruz. Zaten o da bu işin bir parçası. Bunlar sadece akil adamlar olmayacak. Demek ki aynı zamanda önümüzdeki dönemde Türk halkına yapılacak psikolojik operasyonun bir parçası olacaklar. ' BEYAZ GAZETE
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile