Cenaze müftü konuşma
-cenaze namazının kılınması
-Cenaze taşınma
-kadının fotoğrafı
( BALIKESİR -HD) BALIKESİR
- Balıkesir’in Edremit ilçesinden emekli öğretmen Leyla Özçam (73) umre ziyareti için gittiği Mekke’de vefat etti. 18 Şubat tarihinde kutsal topraklara giden Özçam, 24 gün kaldığı kutsal topraklarda gelmesine bir gün kala 13 Mart tarihinde hayatını kaybetti. Özçam ailesi ise cenazeyi Havran'a defnetmek istedi. Suudi Arabistan'a resmi müracaatın yapılması ardından yaklaşık 10 gün sonra cenaze özel uçakla bu sabah İstanbul’a ardından ise İzmir’e getirildi.
Balıkesir Büyükşehir Belediyesi’ne ait cenaze aracı ile öğle saatlerinde İzmir'den alınan cenaze Akçay Caddesi üzerindeki evine getirilerek helallik alındı. Ardından ise Yeşil Camii’ne getirildi.
Cenazede Edremit Müftüsü Sait Emin Arvas orada vefat etmenin, bu mübarek gün ve kandilde de toprağa verilmesinin kolay kolay herkese nasip olmayacağını belirtti.
İmam Hatip Alaaddin Gürbüz tarafından kılınan cenaze namazının ardından emekli öğretmen Leyla Özçam’ın cenazesi Havran Kabristanı’nda defnedildi.
Umre'de vefat eden emekli öğretmen Havran'da defnedildi
İLGİLİ VİDEOLAR
Başkan Böcek'ten, ağabeyine son görev
30 Ağustos 2021 Pazartesi
Şehidin cenazesi memleketi Trabzon’a getirildi
30 Ağustos 2021 Pazartesi
Korona virüsten hayatını kaybeden 92 yaşındaki Kore gazisi son yolculuğuna uğurlandı
30 Ağustos 2021 Pazartesi
14 yaşındaki çocuğun katlettiği ailesi son yolculuğuna uğurlandı
29 Ağustos 2021 Pazar
Tekirdağ Valisi Aziz Yıldırım’ın annesi son yolculuğuna uğurlandı
28 Ağustos 2021 Cumartesi
- Evden kaçarak girdiği deniz sonu olmuştu, son yolculuğuna uğurlandı
28 Ağustos 2021 Cumartesi
Manisa’daki trafik kazasında ölen 4 kişi toprağa verildi
28 Ağustos 2021 Cumartesi
Bu acının tarifi yok
28 Ağustos 2021 Cumartesi
İş yerinde kafasına demir düşen genç 3 ay sonra öldü
28 Ağustos 2021 Cumartesi
Hayatını kaybeden eski milletvekili Durmaz toprağa verildi
28 Ağustos 2021 Cumartesi