Umutsuz Ev Kadınları Bölüm: İrem, Nermin'i Şaşırttı

Umutsuz Ev Kadınları 41. bölüm özeti:

Sinan,Yasemin'i hatırlayacak mı?

Yasemin, Sinan ' ın uyandığı haberini öğrenir öğrenmez sevinçle Sinan ' ın yanına koşuyor. Acaba Sinan, büyük aşkını hatırlayacak mı? Sinan gözünü açar açmaz karşısında Emel ' i, Emel ise tanıdığı, bildiği Sinan ' dan çok farklı birini bulur. Çünkü Sinan son bir yılını hatırlamamaktadır.

Yasemin, Sinan ' ın uyandığından habersiz, kızı, eski kayınvalidesi ve Kenan ' la birlikte pansiyondadır. Müjdeli haberi vermeye çalışan arkadaşları ona zorlukla ulaşır. Sevinçle Sinan ' ın yanına koşan Yasemin karşılaştığı manzarayla şaşkına döner.

Sinan büyük aşkını hatırlayacak mıdır? Nermin bir komşusuna yardım etmeye çalışırken, kızıyla ilgili şaşırtıcı gerçeği öğrenir. Zeliş, eve yerleşmeye çalışan Kudret ' ten kurtulmak isterken, başı polisle belaya girer. Geceyi karakolda geçirir.

Hem Zeliş, hem Kudret artık aralarındaki bağı tamamen koparmayı göze almıştır. Ömer ' in sürpriz bir kararla işten ayrılması Elif ' i şaşkına çevirir. Ancak yapmak istediği iş daha da şaşırtıcıdır. Elif, destek olmakla olmamak arasında kalır.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile