Uşak'ta meydana gelen kazada 2 Azeri üniversite öğrencisi hayatını kaybetti, 2'si çocuk 7 kişi yaralandı.
Alınan bilgiye göre, Azeri üniversite öğrencisi Ali Kerimli'nin kullandığı 64 LV 863 plakalı kiralık otomobil, İzmir-Ankara karayolunun 7. kilometresindeki Hacıkadem kavşağında refüjde bulunan direğe çarpıp, karşı şeride geçti ve Adnan Kan idaresindeki 43 LN 600 plakalı otomobile çarptı.
Kazada, Uşak Üniversitesi Maliye Bölümü 2. sınıf öğrencisi Azeri Urvi Serdarov ile İşletme Bölümü 2. sınıf öğrencisi Azeri Elvin Behrenli olay yerinde hayatını kaybetti, sürücüler ile araçlarda bulunan Emine Kan (8), Esra Kan (4), Hasan Hüseyin Kan ve Azeri uyruklu öğrenciler Anar Musayev ile Mayıs Haranov yaralandı.
Otomobillerde sıkışan yaralılar, itfaiye ekiplerince kurtarıldıktan sonra ambulanslarla çeşitli hastanelere kaldırıldı. Yaralılardan 3'ünün durumunun ağır olduğu öğrenildi.
Kaza nedeniyle İzmir-Ankara karayolu bir süre trafiğe kapandı, olay yerine gelen Uşak Emniyet Müdürü Ogün Toprak, incelemelerde bulundu.
Uşak'ta trafik kazası: 2 ölü, 7 yaralı
İLGİLİ VİDEOLAR
Zara’da iki otomobil kafa kafaya çarpıştı: 8 yaralı
31 Ağustos 2021 Salı
Kazada lüks araç hurdaya döndü: 5 yaralı
30 Ağustos 2021 Pazartesi
Salihli'de zincirleme kaza: 3 ölü, 5 yaralı
30 Ağustos 2021 Pazartesi
Lüks otomobil hafif ticari araca böyle çarptı: 2 ölü
30 Ağustos 2021 Pazartesi
Lüks otomobil hafif ticari araca böyle çarptı: 2 ölü
30 Ağustos 2021 Pazartesi
Samsun'da çarpışan otomobillerden biri refüjdeki demir korkuluklara çarptı: 2 yaralı
30 Ağustos 2021 Pazartesi
Sakarya'da iki otomobil çarpıştı: 1’i çocuk toplam 4 yaralı
29 Ağustos 2021 Pazar
- Elazığ'da 5 kişinin yaralandığı kaza güvenlik kamerasında
29 Ağustos 2021 Pazar
Motosiklet ve otomobilin çarpıştığı feci kaza kamerada
29 Ağustos 2021 Pazar
Korkunç kazada cenazeler için DNA örneği istendi
29 Ağustos 2021 Pazar