Bursa ' da uyuşturucu madde etkisindeki baba, eşini ve kızını, elindeki keser ve bıçakla rehin aldı. Rehine krizi kimse yara almadan sonlandı.
Olay, Bursa ' nın Merkez Osmangazi İlçesi Güneştepe Mahallesinde gece saatlerinde meydana geldi. Uyuşturucu bağımlısı olduğu ve o sırada uyuşturucu etkisi altında olduğu iddia edilen 26 yaşındaki Süleyman B. evinde kızını ve kızını elinde bulunan keser ve bıçakla rehin aldı.
Mahalle sakinlerinin ihbar etmesi üzerine olay yerine çok sayıda polis ekibi, 112 Acil Ekibi ve merdivenli itfaiye aracı geldi. Çevre güvenliğini aldıktan sonra polis ekipleri, apartman içinde Süleyman B. ' yi konuşarak ikna etmeye çalıştı.
Bir süre etrafa tehditler savuran baba polis ekiplerinin uzun süren ikna çabası sonucu eşini ve kızını bırakmayı kabul etti. Süleyman B. olay yerinde yapılan ilk sağlık kontrolünün ardından ifadesi alınmak üzere karakola götürüldü. Polis ekipleri olayla ilgili soruşturma başlattı.
Uyuşturucu bağımlısı baba, eşini ve kızını keserle rehin aldı
İLGİLİ VİDEOLAR
İzmir'de feci kaza: 5 yaralı
31 Ağustos 2021 Salı
Fırında korkutan yangın
31 Ağustos 2021 Salı
Osmaniye’de pedallar şehitler için çevrildi
30 Ağustos 2021 Pazartesi
Elazığ’da iki otomobil çarpıştı: 9 yaralı
30 Ağustos 2021 Pazartesi
Van’da 24 düzensiz göçmen yakalandı
30 Ağustos 2021 Pazartesi
Sürücünün araçtan fırlayıp hayatını kaybettiği kaza güvenlik kamerasında
30 Ağustos 2021 Pazartesi
Gaziantep’te huzur operasyonu: 33 tutuklama
30 Ağustos 2021 Pazartesi
Taksim'de otel çalışanının uykusunu fırsat bilen iki hırsız kamerada
30 Ağustos 2021 Pazartesi
- Ankara’da son bir haftada uyuşturucu suçundan 33 kişi tutuklandı
30 Ağustos 2021 Pazartesi
Vatan Caddesi'nde 30 Ağustos Zafer Bayramı coşkuyla kutlandı
30 Ağustos 2021 Pazartesi