Komşusunu öldürüp TV’de şov yapan kadın ve kocası tutuklandı. Gazeteci Müge Anlı programında sorduğu soruyla ortaya çıkardığı cinayeti nasıl çözdüğünü yine programında anlattı.

67 yaşındaki Nuray Özdeniz, 12 gün önce esrarengiz bir şekilde ortadan kaybolmuştu. Tüm aramalara rağmen bulanamayan kadının ailesi ve komşuları, Müge Anlı'nın programına çıkmışlardı. Oturduğu apartmanın kömürlüğünde ölü olarak bulunan Nuray Özdeniz'in katili ise canlı yayına çıkan komşusu çıkmıştı.

Küçükçekmece, Kanarya Mahallesi Yarasa Sokak 'ta oturan 4 çocuk annesi 67 yaşındaki Nuray Özdeniz, 11 gün önce ortadan kayboldu. Yaşlı kadını bulmak için yakınları atv'deki Müge Anlı ile Tatlı Sert programına başvurdu ve geçen perşembe ve cuma canlı yayına çıktı.

Müge Anlı'nın kayıp Özdeniz'i bulamayan ailesine 'Kömürlüğe baktınız mı? 'diye sorması üzerine yaşlı kadının cesedi ortaya çıkmış ve komşusu Sevda Y.'nin öldürdüğü belirlenmişti.

'ARAŞTIRMACI GAZETECİLİK DENEN BUDUR '


Anlı vahşi cinayeti nasıl çözdüğünü ise şöyle anlattı:

'Ben medyum değilim. Aslında bu iş bir araştırmacılığın sonucu. Çünkü bu kadının oturduğu apartmanın kapısını gören esnafa ait bir güvenlik kamerası var. Benim arkadaşlarım 'bu tek başına yapılmış bir iş değil' dediler. Hiçbir zaman tek adam oynayan adamlara da güvenmeyin. İnsan ekipsiz, yanında birileri olmadan hiçbir şey başaramaz. Benim de aslan gibi ekibim var. Yemeden, içmeden, uyumadan çalışan...

O kamera görüntülerini aldık, 11 saatlik görütünleri dakika dakika izledik. Kadının eve girişi var, çıkışı yok, buhar olup uçmadı ya... O zaman ben de eve bakın dedim, evin ya çatısı olacak ya kömürlüğü. Bunu abartmaya gerek yok. Araştırmacı gazetecilik denen budur.'

Programda, karı kocanın adliyeye sevk edildiği görüntüler de ekranlara getirildi. Sevda Y. komşusunu öldürdüğünü adliye önünde de yalanladı. BEYAZ GAZETE

Vahşi Cinayeti Nasıl Çözdü?

Komşusunu öldürüp TV ' de şov yapan kadın ve kocası tutuklandı. Gazeteci Müge Anlı programında sorduğu soruyla ortaya çıkardığı cinayeti nasıl çözdüğünü yine programında anlattı.

Atv ekranlarından yayınlanan Müge Anlı' nın hazırlayıp sunduğu Müge Anlı ile Tatlı Sert programında bir kadın cinayatini araştırdı. Anlı, '' Ekibimizle gece gündüz demenden çalıştık. Kamera kaydını izledik, kadının eve girişi var çıkışı yok. Öldürülüp kömürlüğe atılmış '' açıklamasını yaptı.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile