- Vali Ümit'in valilik önüne gelişi - Detaylar - Vali Ümit'in polis mangasını selamlayarak kurum amirleri ile tanışması - Detaylar - Vali Ümit'in makamında açıklama yapması - Detaylar Bolu Valisi Ümit, görevine başladı - Cumhurbaşkanı kararıyla Yıldırım Kaymakamlığından Bolu Valiliğine atanan Ahmet Ümit göreve başladı - Bolu Valisi Ümit: - "Tüm iş ve işlemlerimizde insan eksenli olacağız. Meseleler karşısında daima çözüm odaklı olacağız. Sorunların çözümünde hıza, performansa ve zamanında müdahaleye önem vereceğiz"BOLU (AA) - Cumhurbaşkanı kararıyla Bursa'nın Yıldırım ilçesi kaymakamlığından Bolu Valiliğine atanan Ahmet Ümit göreve başladı.
Ümit, Bolu Valiliğine gelişinde, vali yardımcıları, kaymakamlar ve diğer yetkililerce karşılandı.Polis mangasını selamlayan Ümit, daha sonra makam odasına çıkarak burada vali yardımcıları, kaymakamlar ve daire amirleri ile kısa bir toplantı yaptıktan sonra basın toplantısı düzenledi.
Cumhurbaşkanlığı tarafından 26 Ekim 2018 tarih ve 2018/202 sayılı kararname ile Bolu Valiliğine atandığını ifade eden Ümit, bugün itibarıyla görevine başladığını belirtti.
Ümit, devlete, millete ve Türk tarihine karşı sorumluluklarını yerine getirebilmek için var gücüyle çalışmanın tüm bireylerin görevi olduğuna dikkat çekerek, "Biz de Bolu Valisi olarak çalıştığımız süre ne kadar olursa olsun bu gerçeğin bilincinde olacağız. Tarihimizde ve kültürümüzde müstesna bir yeri olan, özellikle ali cenap insan yapısıyla ve harika doğasıyla gönüllerde taht kuran Bolu muzun, ekonomik, sosyal, kültürel, sportif, çevresel ve turistik bütün değerlerine sahip çıkmak, bu değerleri korumak ve geliştirmek için var gücümüzle çalışacağız." dedi.
"Atanmış değil, adanmış bir anlayışla çalışacağız." diyen Ümit, yükselmek için değil, insanların huzur ve refahı için yapılması gereken işleri yüklenmek ve gereğini yapmak için mücadele edeceğine vurgu yaparak, şöyle devam etti:"Gelişim ve gelişim için değişim içinde olacağız. En önemli hazinelerimizden olan tarihimize ve kültürümüze sahip çıkacağız. Yaşlılarla, çocuklarla ve gençlerle daha yakından ilgileneceğiz. Her vatandaşımızın yüreğine dokunmaya çalışacağız. Tüm iş ve işlemlerimizde insan eksenli olacağız. Meseleler karşısında daima çözüm odaklı olacağız. Sorunların çözümünde hıza, performansa ve zamanında müdahaleye önem vereceğiz."Ahmet Ümit'in özgeçmişi1963 yılında Mersin'de doğan Ümit, 1989 yılında İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesini bitirdi.İstanbul Barosunda Avukatlık stajını tamamladıktan sonra İçişleri Bakanlığı tarafından açılan kaymakamlık sınavlarını kazanan Ümit, Aksaray Sarıyahşi, Isparta Yalvaç ve Adana Aladağ ilçelerinde kaymakam vekili olarak çalıştıktan sonra, mesleki konularda incelemelerde bulunmak ve yabancı dil bilgi düzeyini geliştirmek amacıyla yine İçişleri Bakanlığı tarafından sekiz ay süreyle İngiltere’ye gönderildi.Üç yıllık staj dönemini ve bu süre sonunda bakanlık tarafından açılan kaymakamlık kursunu başarıyla tamamlayan Ümit, asil kaymakam olarak atandı.Sırasıyla Ordu'nun Ulubey ilçesi kaymakamı,Tunceli'nin Pertek ilçesi kaymakamı, Artvin vali yardımcılığı, Şanlıurfa'nın Ceylanpınar ilçesi kaymakamı ve Denizli'nin Tavas ilçesi kaymakamı olarak çalışan Ümit evli ve dört çocuk babası.
Vali Ümit, göreve başladı - İSTANBUL
İLGİLİ VİDEOLAR
Vitor Pereira: “Mutluyum, bu ruhla devam etmemiz gerekiyor”
30 Ağustos 2021 Pazartesi
Mustafa Denizli: “Fenerbahçe'nin haklı bir galibiyet aldığını da söylemek yerinde olur”
30 Ağustos 2021 Pazartesi
Erkmen: 'Güzel bir galibiyet'
30 Ağustos 2021 Pazartesi
Turhan:' Yeni bir takımız'
30 Ağustos 2021 Pazartesi
Rıza Çalımbay: “Yorgunluğa rağmen mücadeleden memnunum”
30 Ağustos 2021 Pazartesi
Hüseyin Eroğlu: “En iyi şekilde toparlayacağız“
30 Ağustos 2021 Pazartesi
Mehmet Hüseyin Dalgıç: “Daha iyi bir İstanbulspor izlettireceğiz“
30 Ağustos 2021 Pazartesi
Cihat Arslan: 'Maçın hikayesi 2-1’den sonra değişti'
29 Ağustos 2021 Pazar
Metin Diyadin: “Mağlup duruma düşünce biraz daha risk alalım dedik”
29 Ağustos 2021 Pazar
Mesut Tüfenkoğlu “Oyuncuların istekli oynamaları sonucun farkla olmasına sebep oldu”
29 Ağustos 2021 Pazar