Ünlü sunucu Vatan Şaşmaz, eski manken Filiz Aker tarafından 4 el ateş edilerek öldürüldü. 5 yıldızlı otelde gerçekleşen cinayetin ardından Filiz Aker ise intihar etti.

Olay, saat 20.00 sıralarında Beşiktaş'ta bulunan 5 yıldızlı lüks bir otel odasında meydana geldi.

Edinilen bilgiye göre, Beşiktaş'taki lüks bir otelin odasında ünlü sunucu ve oyuncu Vatan Şaşmaz, eski Manken Filiz Aker tarafından 4 el ateş edilerek öldürüldü. 5 yıldızlı otel odasında gerçekleşen cinayet sonrasında Aker, intihar etti.

Silah seslerinin duyulması üzerine otel çalışanları durumu polis ve sağlık ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen sağlık ekiplerinin yaptığı inceleme sonrasında Vatan Şaşmaz'ın ve Filiz Aker'in hayatını kaybettiğini belirledi.

Olay yerinde güvenlik önlemi alınırken, polis ekipleri ise olayla ilgili çalışma başlattı.

Vatan Şaşmaz'ın organizatörü Nedim Delibaş'tan şaşırtan Filiz Aker sözleri!

Vatan Şaşmaz ve Filiz Aker İlişkisinin Detaylarını Organizatör Nedim Delibaş Canlı Yayında Anlattı!!

Şaşmaz'ın organizatörü Nedim Delibaş canlı yayına bağladı. Şaşmaz'ın, katili Filiz Aker'le 2015 yılına kadar ilişki yaşadığını, ardından ayrıldıklarını ancak Aker'in Şaşmaz'ı rahatsız ettiğini söyledi.

Vatan Şaşmaz, İstanbul Beşiktaş'taki Conrad Otel'de eski sevgilisi Filiz Aker tarafından vurularak öldürüldü.

EVLENİNCE İLİŞKİLERİ BİTMİŞ

Canlı yayına bağlanan Vatan Şaşmaz'ın organizatörü Nedim Delibaş, Vatan Şaşmaz ve Filiz Aker'in ilişkisiyle ilgili bilinmeyenleri açıkladı.
Buna göre Vatan Şaşmaz ve Filiz Aker bir süre ilişki yaşamışlar. 2015 yılında Vatan Şaşmaz'ın evlenmesi üzerine ikilinin ilişkisi sona ermiş.

' BAŞIMI DERDE SOKACAK '

Ancak Vatan Şaşmaz'ın tüm ısrarlarına rağmen Filiz Aker ilişkiye devam etmek istemiş. Filiz Aker tarafından sürekli rahatsız edilen Vatan Şaşmaz, ' Bu kadın beni katil edecek, başımı derde sokacak ' bile demiş.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile