Ağrı'nın Doğubayazıt ilçesinde silahlı saldırıya uğrayan Cumhuriyet Savcısı Hakan Kılıç yaşamını yitirdi.
Ağrı'nın Doğubayazıt ilçesinde silahlı saldırıya uğrayan Cumhuriyet Savcısı Hakan Kılıç, tedavi gördüğü Yıldırım Beyazıt Üniversitesi Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesinde vefat etti.
Görev yaptığı Doğubeyazıt İlçesi'nde pazar günü öğle saatlerinde bir şarküteriden alışveriş yaptıktan sonra otomobiline doğru giderken silahlı saldırıya uğrayan savcı Hakan Kılıç, ağır yaralandı. Doğubayazıt Devlet Hastanesi'nde yapılan müdahalenin ardından aynı akşam Sağlık Bakanlığı'nın ambulans uçağı ile Ankara'ya getirilen Hakan Kılıç, Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde ameliyata alındı. Boyun damarı yakını, kafatası ve biri de sırtından olmak üzere 3 ayrı yerinden aldığı kurşunlarla ağır yaralanan Kılıç, ameliyat sonrası Nöroloji Yoğun Bakım Ünitesi'ne alındı. Burada kalbi bir ara duran savcı Kılıç'a resüsitasyon uygulanarak hayata geri döndürüldü. Tedavisi yoğun bakım destek ünitesine bağlı olarak sürdürülen Cumhuriyet Savcısı Hakan Kılıç, doktorların tüm çabasına karşın kurtarılamayarak bu sabah vefat etti.
SALDIRGANI ÖZEL EKİP ARIYOR
Saldırıyı gerçekleştiren, akli dengesi yerinde olmadığı ileri sürülen ve gasp suçundan sabıkalı kişinin yakalanması için polis ve jandarma özel ekip oluşturdu. Doğubayazıt'a komşu Taşlıçay İlçesi'nde olayla ilgili oldukları şüphesiyle gözaltına alınan 3 kişinin de sorgusu sürüyor.
Yaşamını yitiren savcı uğurlandı
İLGİLİ DİĞER VİDEOLAR
Savcı Kılıç defnedildi
9 Şubat 2012 Perşembe
Savcı Kılıç'ı 5 bin kişi uğurladı
9 Şubat 2012 Perşembe
O savcı hayatını kaybetti
8 Şubat 2012 Çarşamba
Üç Kurşun Şehit Etti
8 Şubat 2012 Çarşamba
Üç Kurşun Şehit Etti
8 Şubat 2012 Çarşamba
Şehit savcıya son görev
8 Şubat 2012 Çarşamba
Savcı'yı Kim Vurdu
8 Şubat 2012 Çarşamba
Savcı kurtarılamadı
8 Şubat 2012 Çarşamba
Doğubeyazıt savcısı kurtarıldı
8 Şubat 2012 Çarşamba
Saldırıya uğrayan savcı öldü
8 Şubat 2012 Çarşamba
Savcı'yı Maalesef Kaybetik !
8 Şubat 2012 Çarşamba
Savcı kurtarılamadı!
8 Şubat 2012 Çarşamba
Savcı Kılıç hayatını kaybetti
8 Şubat 2012 Çarşamba
Savcı kurtarılamadı
8 Şubat 2012 Çarşamba
Saldırıya Uğrayan Savcı Öldü
8 Şubat 2012 Çarşamba
İLGİLİ VİDEOLAR
BEYAZ TV sunucusundan Hüseyin Çelik bombası
24 Eylül 2019 Salı
30 Mart Yerel Seçimleri - Hatay'da Kim Önde?
18 Mart 2014 Salı
Ben Rotamı CHPye Çevirmedim, Kılıçdaroğlu Davet Etti
10 Ocak 2014 Cuma
Sadullah Ergin görevini Bekir Bozdağ'a devretti (Adalet Bakanlığı'nda devir teslim)
26 Aralık 2013 Perşembe
Adalet Bakanı Ergin: Bizim Medeniyetimizde Kibir, Kin, Nefret Ve Benlik Davası Olmaz, Bulunmaz
23 Aralık 2013 Pazartesi
Fethullah Gülen'den Sonra Bir Dua Da Sadullah Ergin Yayınladı
23 Aralık 2013 Pazartesi
Sadullah Ergin Demokratikleşme Paketini Değerlendirdi
1 Ekim 2013 Salı
Reyhanlı'da çifte saldırı
13 Mayıs 2013 Pazartesi
9 Kişi gözaltında
13 Mayıs 2013 Pazartesi