Futbol yorumcusu Rıdvan Dilmen, Fenerbahçeli taraftarların tepkisini çeken güzel sunucu Dilara Gönder'e sahip çıktı.

CEV Avrupa Şampiyonu Voleybol Takımı Fenerbahçe Universal'i karşılamak için sabaha karşı havalimanına gelen Fenerbahçeli taraftarlar hakkında spiker Dilara Gönder'in 'Olay çıkarmak için gelen taraftarlar' şeklinde yorum yapınca, Dilara Gönder sosyal medyada günün konusu haline geldi. Fenerbahçeli taraftarlar, güzel sunucuya tepki gösterince, Dilara Gönder geri adım atıp Fenerbahçe taraftarından özür diledi.

DİLARA GÖNDER'E SAHİP ÇIKTI

NTV Spor futbol yorumcusu RIdvan Dilmen'de NTV Spor ekranlarında yayınlanan Yüzde 100 adlı programda Beşiktaş-İBB maçını yorumladıktan sonra, Dilara Gönder'in Fenerbahçe taraftarlar ile yaşadığı polemikte güzel sunucuya sahip çıktı.

TARAFTARLARIN SAKİN OLMASI LAZIM

Fenerbahçeli bazı arkadaşlarının kendisini aradığını söyleyen Dilmen 'Ben sonradan izledim. Acayip şeyler söylememiş kızcağız. Ve özür de dilemiş. Fenerbahçe'ye çok hakaret eden insanlar var daha özür dilemeyen, kız bir şey söylemeden Fenerbahçe taraftarının öfkesi olmuş kaldı ki kendi programında özür dilemiş. Fenerbahçelilerin sakin olması lazım. Kızın Fenerbahçe taraftarına karşı bir serzenişi yok yani 'dedi.

BEYAZ GAZETE


İLGİLİ HABER


Güzel Sunucuya Büyük Tepki


Rıdvan Dilmen Güzel Sunucu Dilara Göndere Sahip Çıktı

Futbol yorumcusu Rıdvan Dilmen, Fenerbahçeli taraftarların tepkisini çeken güzel sunucu Dilara Gönder'e sahip çıktı.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile