Kanal D'de yayınlanan Beyaz Show programının dün akşamki konuğu, Türk Müziğinin Diva'sı Bülent Ersoy'du.

Kanal D'de yayınlanan Beyaz Show programının dün akşamki konuğu,Türk Müziğinin Diva'sı Bülent Ersoy'du.

Yılları eskitemediği Diva lakaplı Bülent Ersoy güçlü sesiyle Beyaz Show'un konuğu oldu. Divanın 41 yıllık sanat yaşamında, emsalsiz yorumuyla milyonların gönlünde yer kuran, sanat dünyasına adını yazdıran, beceri ve kabiliyeti ile önünde tüm dünyanın ilgiyle izlediği sanat dünyasının ünlü ismi Bülent Ersoy Beyaz Show'u salladı.

BEYAZ'I BOĞAZLADI
Bülent Ersoy'ka birlikte kamera karşısına geçen Beyaz, Ersoy'dan Diva'lığı öğrenmek isteyince olanlar oldu. Diva olmak isteyen Beyaz, Bülent Ersoy'un istediği gibi gibi bir öğrenci olamayınca ortaya kopartan görüntüler çıktı. Bülent Ersoy'u çileden çıkaran Beyaz, bir türlü isteneni yapamayınca Diva çıldırdı ve Beyaz'ın boğazına yapıştı.

DİVA MUHTEŞEM YÜZYIL'DA OYNARSA

Ünülüleri yaptığı fotomontaklı şakalarla ünlü Beyaz, Bülent Ersou'u da es geçmedi. Muhteşem Yüzyıl'ın Valide Sultan karakterine Bülent Ersoy'u monte edince ortaya ilginç, bir o kadar da komik görüntüler ortaya çıktı. Görüntüleri izleyen Bülent Ersoy ise kahkahalara boğuldu.

TWİTTER'DA DÜNYA TRENDİ OLDU

Beyaz Show'a katılan Bülent Ersoy Twitter'da esti geçti, Bol tüylü saks mavisi kıyafeti ile bol bol konuşulan Ersoy'un söylediği şarkılar çektiği tekbirler ve Can Bonomo'ile olan diyalogları twitter kullanıcıları tarafından bol bol konuşuldu.

Dünya Trent Topic listesine giren Bülent Ersoy gecede sesi ve şarkılarıya büyülürken kıyafeti ve yaptığı makyajı ile adeta yerden yere vuruldu. Hareketli bir şarkıda çektiği tekbir ise yine twitter kullanıcıları tarafından tepki gördü

BEYAZ GAZETE


Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile