Tekirdağ'da denize düşen otomobildeki 4 kişinin ölmesiyle ilgili soruşturmayı yürüten Cumhuriyet Savcısı Muammer Özcan, Tekirdağ Limanı'nda uzmanlarla inceleme yaptı.

Cumhuriyet Savcısı Özcan, incelemenin ardından limandan ayrıldı.

Kazayla ilgili olarak Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı'nın idari soruşturma başlattığı bildirildi.

Bu arada, limanda ulaşım geçici olarak durduruldu. Marmara Adası, Avşa Adası ile Karabiga beldesine feribot seferleri Barbaros Limanı'ndan yapılıyor.

Evlilik hazırlığı yapan çocuklarının ev eşyalarını Tekirdağ'a getirmek üzere Balıkesir'in Bandırma ilçesinden arabalı vapurla Tekirdağ Limanı'na gelen 41 E 7190 plakalı otomobilin denize düşmesi sonucu dünürler Ahmet Gülhan ve Zeynep Gülhan ile Vecdet Eriş ve Aysel Eriş ölmüştü .

O liman mercek altında

İLGİLİ DİĞER VİDEOLAR

İhmal iddialarına jet soruşturma

30 Mayıs 2012 Çarşamba

Dünürlere acı veda!

30 Mayıs 2012 Çarşamba

Tekirdağ Limanı'ndaki Kaza

30 Mayıs 2012 Çarşamba

4 Can Yok Yere Yitip Gitti

30 Mayıs 2012 Çarşamba

İhmal Zinciri Mi Öldürdü

30 Mayıs 2012 Çarşamba

İLGİLİ VİDEOLAR

Limana Çürük Raporu Verilmiş

31 Mayıs 2012 Perşembe

Tekirdağ'da cinayet gibi kaza

30 Mayıs 2012 Çarşamba

4 Can Yok Yere Yitip Gitti

30 Mayıs 2012 Çarşamba

Feribot faciasında suçlu kim?

29 Mayıs 2012 Salı

Otomobil suya gömüldü

29 Mayıs 2012 Salı

Limanda felaket: 4 ölü

29 Mayıs 2012 Salı

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile