Chelsea Juventus 2-2 (Geniş Özeti 2012)

Juventus Chelsea geniş özeti ve golleri izle...

Şampiyonlar Ligi şampiyonu Chelsea, grubunun ilk maçında İtalya şampiyonu Juventus ile karşılaştı. İlk yarıda üstün olan Chelsea, ikinci yarı oyundan düştü ve maç 2-2 bitti.

Chelsea maça daha hızlı başlayan taraf olsa da, ilk bölümlerde gol bulmayı başaramadı. Juventus ' un atakları ise ya savunmaya ya kaleciye takıldı.

Gol perdesini açan isim, 31. dakikada Oscar oldu. Eden Hazard ' ın asistiyle topu ağlara göndermeyi başaran Brezilyalı oyuncu Chelsea ' yi 1-0 öne geçmeyi başardı. Farkı ikiye çıkarmak için çok beklemeyen Chelsea, 33 ' te yine Oscar ' ın ayağından durumu 2-0 ' a getirmeyi başardı.

Juventus ise devre bitmeden ev sahibi takıma cevap vermeyi başardı. Marchisio ' nun asistinde golü kaydetmeyi başaran Arthuro Vidal, devre arasına 2-1 ' lik skorla gidilmesini sağladı.

İkinci yarının ilk bölümünde etkin olan taraf Juventus ' tu. Ancak konuk ekip beraberlik golüne son on dakikaya kadar ulaşamadı. 80. dakikada Marchisio ' nun pasında topu filelerle buluşturmayı başaran Quagliarella, takımına beraberliği getirdi.

Kalan dakikalarda gol olmayınca Chelsea, Juventus karşısında 2-0 üstünlüğü bulduğu maçtan 2-2'lik beraberlikle ayrıldı.

Grubun diğer maçında ise 33 maçtır kaybetmeyen Shakhtar Donetsk, evinde Nordsjaelland ' ı ağırladığı maçta, serisini sürdürmeyi başardı. Evinde rakibine şans tanımayan Shakhtar, 44. dakikada Henrik Mkhitaryan ' ın golüyle 1-0 öne geçmeyi başardı ve soyunma odasına bu sonuçla gidildi.

İkinci yarıda konuk ekip biraz daha etkin olmaya çalışsa da golü bulan yinew ev sahibi takım oldu. 76. dakikada kendisinin ve takımın ikinci golünü kaydeden Mkhitaryan, skoru 2-0 ' a taşıdı. Son düdüğe kadar da sonuç değişmedi ve Shakhtar ilk maçından galip ayrılmayı başardı.

Bu sonuçlarla E Grubu ' nda Shakhtar Donetsk 3 puanla ilk sıraya yerleşti.

İLGİLİ DİĞER VİDEOLAR

Celtic Benfica 0-0 (Geniş Özeti 2012)

20 Eylül 2012 Perşembe

Braga Cluj 0-2 (Geniş Özeti 2012)

20 Eylül 2012 Perşembe

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile