Ahmet Kural'dan Kız Tavlama Sanatı

İşler Güçler isimli diziyle milyonların sevgilisi haline gelen Ahmet Kural ' ın öğrencilik yıllarında ' akıl hocası ' rolünde bir kısa filmde rol aldığı ortaya çıktı.

Bir televizyon kanalında yayınlanan İşler Güçler isimli diziyle milyonların sevgilisi haline gelen Ahmet Kural ' ın öğrencilik yıllarında ' akıl hocası ' rolünde bir kısa filmde rol aldığı ortaya çıktı. Kural bu ilk filminde ' İşler Güçler ' dekinin aksine kız-erkek ilişkilerinde oldukça başarılı bir genci canlandırıyor.

2005 yılında yönetmen Şenol Çöm tarafından Kural ' ın da öğrencilik yaptığı Selçuk Üniversitesi ' nde çekilen 'Ah Şu Kızlar' isimli filmde Kural, erkeklere akıl hocalığı yapan birisini canlandırıyor. Kural ' ın öğrencilik dönemindeki filmde sergilediği başarılı performansı genç yıldızın yeteneğini adeta o yıllarda ispatladığını ortaya koyuyor. Filmde Kural ' ın kalın kaşları ile jöleli saçları ise dikkat çekiyor.

İşler Güçler isimli diziyle milyonların sevgilisi haline gelen Ahmet Kural ' ın öğrencilik yıllarında ' akıl hocası ' rolünde bir kısa filmde rol aldığı ortaya çıktı. 2005 yılında yönetmen Şenol Çöm tarafından Kural ' ın da öğrencilik yaptığı Selçuk Üniversitesi ' nde çekilen ' Ah Şu Kızlar ' isimli filmde Kural, erkeklere akıl hocalığı yapan birisini canlandırıyor.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile