Dinamo Zagreb- PSG: 0-2 (Maçın Özeti 2012)

Dinamo Zagreb- PSG: 0-2 maçın özeti izle...

Şampiyonlar Ligi A Grubu'nda PSG, Dinamo Zagreb'i deplasmanda 2-0 ile geçti.

Şampiyonlar Ligi'nde dün akşam oynanılan maçta Dinamo Zagreb'in konuğu olan Paris Saint-Germain, rakibini 2-0'lık skorla devirdi. Maça oldukça etkili başlayan Paris ekibi 3. dakikada gole yaklaştı. Matiudi'nin attığı pasta topla buluşan Zlatan Ibrahimovic, isabetli bir vuruş yapmasına rağmen kaleci engeline takıldı ve PSG ilk atağından golle dönmeyi başaramadı.

23. dakikada Duje Cop ile gole yaklaşan ev sahibi ekip bu fırsatı iyi değerlendiremedi ve Cop'un çektiği şut çerçeveyi bulmadı. PSG, aradığı golü 32. dakikada bulmayı başardı. Jeremy Menez'in pasında topla buluşan Zlatan Ibrahimovic sağ ayağıyla yaptığı vuruşla kaleciyi avladı ve takımını deplasmanda öne geçirdi.

İlk yarının sonlarına doğru baskısını artıran PSG, geliştirdiği hızlı hücumla farkı ikiye yükseltti. Javier Pastore'nin pasında topla buluşan Menez, sol ayağıyla topu filelerle buluşturdu. İlk yarıda başka gol olmadı ve soyunma odasına önde giden taraf PSG oldu.

64. dakikada Arjantinli yıldız Javier Pastore'nin pasında topa hareketlenen Zlatan Ibrahimovic, isabetli bir vuruş yapamadı ve topu auta yolladı.

72. dakikada sağ ayağıyla şansını deneyen Mohamed Sissoko çerçeveyi tutturamadı ve Fransız temsilcisi bir atağından daha boş döndü. Kalan sürede Dinamo Zagreb'in farkı azaltma çabaları sonuç vermeyince 3 puanı hanesine yazdıran taraf PSG oldu.

PSG bu galibiyetle puanını 6'ya yükseltti, Dinamo Zagreb ise henüz puanla tanışamadı.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile