Adını Feriha Koydum Emir'in Yolu Bölüm - Güneş'ten Emir'e Tokat Gibi Cevap

Adını Feriha Koydum Emir'in Yolu Son Bölüm...

Show TV'de 3. bölümüyle hayranlarıyla buluşan Adını Feriha Koydum Emir'in Yolu'nun bu haftaki bölümü dizinin fenomenleri tarafından çok beğenildi. Adını Feriha Koydum Emir'in Yolu son bölümü yine hayranlarını ekran başına kilitledi. Cuma gününün en çok izlenen dizisi olan Adını Feriha Koydum Emir ' in Yolu 76. Bölüm (Son Bölüm) ile dün akşam izleyicileri ile buluştu.

Cuma günlerinin vazgeçilmez dizisi olan Adını Feriha Koydum Emir ' in Yolu 76. Bölümünde Emir ' in itirafı ile yıkılan Güneş'e sahne odu.

'Adını Feriha Koydum Emir'in Yolu ' dizisinde Emir oyununa son noktayı koyarken, Güneş'in tepkisi herkesi şaşırtır.

Emir intikam oyununda son perdeyi indirdi. Hayatının en özel gecesini yaşadığına inanan Güneş, günün ilk ışıklarıyla şok gerçekle yüzleşti. Güneş, hayatının en büyük hayalkırıklığını yaşarken Emir artık Yavuz ' un karşısına çıkacağı anı beklemeye başladı. Güneş'in tepkisi Emir'in sandığı gibi olmadı. Güneş abisine hiçbir şey söylemeyerek, Emir'in intikam planını bozdu.

Kalp ağrısıyla başetmeye çalışan Güneş'in tepkisi herkesi şaşırtırken, Güneş ' in oyun oynadığını düşünen Emir, Sanem ve Güneş yakınlığını keşfederken tehlikeli bir adım attı.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile