Öyle Bir Geçer Zaman Ki Bölüm: Bahar'ın Fedakarlığı Deniz'i Etkiledi

Öyle Bir Geçer Zaman Ki 89. bölüm özeti:

Cemile ve Mete, Arif'le karşı karşıya geliyor

Osman, kiracıları Arif ile ilgili hiç bilmediği bir gerçeği öğreniyor. Ancak öğrendikleri yüzünden başı polisle belaya girince, Mete hesap sormak için Arif ' in karşısına dikiliyor. Ayça, abisinin birden fikir değiştirmesi karşısında şaşırır ancak, kararından vazgeçmeden hemen okula yollanır.

Ayça ' nın okula geri döndüğünü gören Osman peşine düşer. Mete için ondan bilgi almaya çalışır. Fakat Ayça ' nın okula dönmesinin bir bedeli vardır. Hastaneye götürülen Bahar ' ın bacağı sargıya alınır. Birkaç gün dinlemesi gerekmektedir. Bu durum Soner ' in hiç hoşuna gitmez.

Bahar ' ı bir an önce evden göndermek ister. Deniz ise Bahar ' a alışmaya başlamıştır. Zehra ' nın doğum günüdür. Berrin ona bir parti hazırlar ancak, Zehra ' nın bu günü kutlama planları çok daha farklıdır.

Ahmetler ' in evindeki partiye katılan Osman, orada kiracıları Arif ile ilgili hiç bilmediği bir gerçeği öğrenir. Ancak öğrendikleri yüzünden başı polisle belaya girince, Mete hesap sormak için Arif ' in karşısına dikilir.

Mithat ' ın her geçen gün daha da içe kapanması Ayça ' yı çok endişelendirir. Betül ise ona olanlara anlam veremez. Ağzından laf almaya çalışır ve duydukları karşısında çok şaşırır. Onu verilen görevden vazgeçirmeye çalışır.

Şamil, Mithat ' ın görev süresini fazla uzattığını düşünmektedir. Bu nedenle ona uzaktan görünür. Büyük ikilem yaşayan Mithat sonunda kararını verir.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile