Dünyaca ünlü şarkıcı Jennifer Lopez, İstanbul'da unutulmaz bir konser verdi.

Üç konser için İstanbul 'a gelen Soul, R&B ve Funky müziğin efsane ismi, Latin Pop Müziği 'nin Kraliçesi Jennifer Lopez bu gece ilk konserini verdi.

Ataköy Atletizm Arena 'yı tıklık tıklım dolduran 23 bin hayranının huzuruna 25 dakika geç çıkan sanatçı, müthiş performansı, etkileyici sahne şovu ve sıcaklığıyla kendisini hemen affettirdi.

Benzeri az görülen bir ışık, renk ve sahne tasarımıyla sahnede adeta devleşen Lopez, dansçılarıyla Birlikte Unutulmaz bir şov gerçekleştirdi. Salonu dolduran binlerce kişi, ünlü şarkıcı Unutulmaz parçalarını söylerken zaman zaman kendisine eşlik ettiler.

SEYİRCİYLE SIK SIK SOHBET ETTİ

İlk şarkısına boşlarken, “Merhaba Turkey” diye seslenen 43 yaşındaki Latin yıldız şarkıyı söylerken bir ara durup, “İstanbul” diye var gücüyle bağırdı…

Bu jestleri seyirciden büyük alkış alan sanatçı, şarkı aralarında seyircilerle İngilizce sohbet ederek, İstanbul 'a ilk kez geldiğini söyledi ve burnada bulunmaktan duyduğu memnuniyeti anlattı.

Jennifer Lopez İstanbul 'daki ilk konserinde iki saati aşkın süre sahnede kaldı.

Jennifer Lopez'in İstanbul Yorumu (İstanbul Konseri 2012)

Dünyaca ünlü Amerikalı şarkıcı Jennifer Lopez, İstanbul ' da vereceği ilk konser öncesi basın toplantısı düznledi. Toplantıda konuşan Lopez, “İstanbul ' da olmak beni çok heyecanlandırıyor” dedi.

Dünyaca ünlü Amerikalı şarkıcı Jennifer Lopez Ataköy Atletizm Arena ' da vereceği konser öncesinde kaldığı Les Ottomans otelde basın toplantısı düzenlendi.Toplantıda Bansı mensuplarının sorularını yanıtlayan Lopez, “Dün Kiev ' den geldik. Bu yüzden biraz yorgunum ama kendimi iyi hissediyorum. İstanbul ' da olmak beni çok heyecanlandırıyor. Çok fazla yer geziyoruz ama burada gösteri yapacak olmak bana heyecan veriyor. Ayrıca bir yerde 1 günden fazla kalacak olmak da beni heyecanlandırıyor” diye konuştu. Bir basın mensubunun İstanbul ' a ilk gelişinizmi sorusuna Lopez, “Evet ilk seferim. Bu şehir, gördüğüm kadarıyla çok güzel. Kendime bir gün ayırıp gezmek için can atıyorum. Umarım çok fazla paparazzi yoktur. Ben de tekrar içeri girmek zorunda kalmam. Ama konser vermek için de sabırsızlanıyorum. İstanbul ' da 3 konser verecek olmak ve buradaki hayranlarımla bir araya gelmek beni duygulandırıyor. Herbir yerin diğerinden farklı olması çok heyecan verici. Her ülke çok farklı” şeklinde konuştu. Daha önce Türkiye ' de hayranlarınız olduğunu biliyor muydunuz?

Sorusuna Ünlü şarkıcı Lopez, “Hayır bilmiyordum. Birisi bana Türkiye ' de ne kadar çok hayranın olduğunu biliyor musun? Diye sordu ve ben de bilmiyordum dedim. Kendimi mutlu ve şanslı hissediyorum. Dediğim gibi bu geceki konser için de sabırsızlanıyorum. Umarım herkes harika vakit geçirir. Çok teşekkür ederim. Bu sıcak karşılama için teşekkür ederim” ifadelerinin kullandı. Toplantının ardından basın mensuplarına poz veren Jennifer Lopez, daha sonra konser verceği Ataköy Atletizm Arena'a gitti.

İLGİLİ DİĞER VİDEOLAR

Jennifer Lopez İstanbul'dan Ev Aldı

21 Kasım 2012 Çarşamba

Türk bayrağıyla veda etti

19 Kasım 2012 Pazartesi

Jennıfer Lopez rüzgarı

18 Kasım 2012 Pazar

İstanbul'da Lopez fırtınası

18 Kasım 2012 Pazar

İstanbul'da J.Lo rüzgarı

18 Kasım 2012 Pazar

Jennifer Lopez İstanbul Konseri 2012

15 Kasım 2012 Perşembe

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile