Katıldığı bir televizyon programında ‘Mahalle baskısı yüzünden kapananlar var’ diyerek sosyal medyada oldukça eleştirilen Pınar Altuğ’a, Enver Aysever’den destek geldi.

CNN Türk ekranlarında Enver Aysever'in sunduğu “Aykırı Sorular” programına konuk olan oyuncu Pınar Altuğ canlı yayında çok tartışılan sözler sarf etti. Mahalle baskısı yüzünden türban takmak zorunda kalan insanların olduğunu belirten Altuğ, 'Artık mahalle baskısı mı kaldı?' yönünde eleştirilere maruz kaldı. İşte yaptığı açıklamalarla eleştiri oklarının hedefi olan ünlü oyuncuya Enver Aysever'den destek geldi.

'PINAR İNSANCIL BİR ŞEY SÖYLEDİ '
Tv8 ekranlarında Böyle Bir Şey Var Mı programına katılan Aysever, ünlü oyuncunun insancıl bir açıklama yaptığını belirterek 'Pınar orada çok insancıl bir şey söyledi. 'İnsanları biçimleri üzerinden ben tartışmam ancak okul bu alanda riskli' dedi. Kendince böyle bir değerlendirmede bulundu. Yani ben türban takan insanlardan hoşlanmam gibi bir şey söylemedi' dedi.

'BU NASIL BİR LİNÇ KÜLTÜRÜDÜR?'

Pınar Altuğ ile bir dönem birlikte çalıştığını hatırlatan Aysever, ünlü oyuncunun da fikir beyan etme hakkının olduğunu savunarak 'Pınar iyi okullarda okumuş, ekran önüne çıkmış ve anne olmuş bir kadın. Bütün pedagogların tartıştığı ve onlara danışılmayan konu üzerinde bir cümle sarf etti. Bu nasıl bir linç kültürüdür. Pınar Altuğ'un bir fikir söyleme hakkı yok mu?' diye ekledi.

Pınar Altuğ: Okullarda Türban Takılacak Olması Beni Rahatsız Ediyor

İLGİLİ DİĞER VİDEOLAR

Pınar Altuğ'un şok sözleri

29 Kasım 2012 Perşembe

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile