Öyle Bir Geçer Zaman Ki Bölüm: Mete Ve Osman Arasında Gerginlik

Öyle Bir Geçer Zaman Ki 92. bölüm özeti:

Osman, Mithat'ın peşine düşüyor

Aydın ' ın ölümü ile boşluğa düşen Osman, artık onu kimin vurduğunu biliyor ve Aydın ' ın babası Halit ' ten silahı alıp Mithat ' ın peşine düşüyor. Aydın ' ın ölümü ile boşluğa düşen Osman, artık onu kimin vurduğunu biliyordur.

Aydın ' ın babası Halit ' ten silahı alan Osman, Mithat ' ın peşine düşer. Osman ' ın garip davranışlarından şüphelenen Mete onu takip eder. Mithat ' ın evine gittiğini görünce de onun Ayça ' nın peşinde olduğunu zanneder.

İki kardeş birbirlerine girer. Cemile ve Hasefe onları zar zor sakinleştirir. Deniz ile Bahar ' ın giderek yakınlaşması Soner ' in ona olan ön yargılı davranışlarının değişmesine neden olur. Bahar da kendisine karşı yumuşayan Soner ' den bir geceliğine Deniz ' in annesinin odasında yatmasını rica eder.

Bu istek baba -kızın hayatında çok farklı bir kapı açacaktır. Zehra ise çok hastadır. Yurtdışından diyaliz makinesi getiren Ekrem ' in Zehra ' nın tedavisine yönelik aldığı tavır herkesi şaşırtır.

Mesude sonunda muradına erer. Ancak İbo, Mesude ' nin hamile olduğunu öğrenince düğünden kaçar. Osman ' ı yakın takibe alam Mete onun asıl niyetini öğrenir ve ona engel olmak için Mithat ' ın evine gider.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile