Star Tv ekranlarının sevilerek izlenen dizisi İşler Güçler 24. Bölümüyle 18 Aralık Salı akşamı ekranlarda olacak. İşte İşler Güçler 24. Bölüm fragmanı ve özeti...

İşler Güçler 24. bölüm özeti:

Yapımını Limon Yapımın Yapımcılığını Hayri Aslan'ın yaptığı İşler Güçler'de İlk bölüm paraları yatmış, ekibe ekonomik sorunlarını halletmek için bir fırsat doğmuştur. Herkes kendi ihtiyaçlarına göre para harcama telaşına düşer.

Bu sırada Murat yalnızlığına iyi gelecek ilacın peşine düşmüş, Sadi ise yeni dizisiyle yeni heyecanlara yelken açmıştır. Kanalın Kayp ile ilgili yeni planları vardır. Ve bu planda Ahmet ve Salih’in adları geçmektedir.

Leyle İle Mecnun Bölüm - Yanayım Yanayım İsmail Abi

Leyla ile Mecnun | Yanayım Yanayım #arabeskyasaklanırsa

Mecnun'nun Dünyayı Kurtaran Arabesk Şarkısı 'Sen de mi Leyla' Sizlerle. #arabeskyasaklanırsa

Bir önceki bölüm nikah masasında terkedilen Mecnun, kederlidir. Üstüne bir de ülkede arabeskin yasaklandığı haberi yayılır. Arabeskle Mücadele Timi, Arabesk dinleyenleri klasik müzik dinletme yöntemiyle etkisiz hale getirir. Arabeskten vazgeçemeyen Mecnun, bu olaya bir son vermek ister. Mecnun bununla ilgilenirken, Hidayet Benjamin'le iş birliği yapmaya devam eder. Farklı bir teknoloji sayesinde Leyla'yı birlikte olduklarına inandıran Hidayet bu kez gücü eline almıştır. Ama tabii ki Mecnun her şeyi normale döndürmek ve dünyayı kurtarmak için yine harekete geçecektir.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile