O Ses Türkiye - Hadise ve Murat Boz Yarışmacıları Ayakta Alkışladı

O Ses Türkiye Son Bölüm, Samet Nohut, Mehmet Bilgi ve Filiz Aydın'ı Hadise ve Murat Boz Ayakta Alkışladı... O Ses Türkiye yarışmasının dün akşam yayınlanan son bölümüne Samet Nohut, Mehmet Bilgi ve Filiz Aydın'ın düellosu damgasını vurdu. Bülent Ersoy'un 'Kor' şarkısını seslendiren üçlü jüri üyelerinin beğenisini topladı. Hadise, O Ses Türkiye'deki yoluna Samet Nohut ile devam etme kararı aldı.

Star TV ekranlarında yayınlanan Acun Ilıcalı'nın hazırlayıp sunduğu O Ses Türkiye renkli anlara sahne olmaya devam ediyor.

O Ses Türkiye Jüri Üyesi Hadise, duello için Mehmet Bilgi, Samet Nohut ve Filiz Aydın'ı tercih etti. Bülent Ersoy'un 'Kor' şarkısını seslendiren yarışmacıları Murat Boz ve Hadise ayakta alkışladı.

Hadise, O Ses Türkiye'deki yoluna Samet Nohut ile devam etme kararı aldı.

O Ses Türkiye'de Erkam Aydar fırtınası!
(İZLE)


Erkam, hem sesi hem de yakışıklılığıyla jürinin ve izleyenlerin dikkatini çekti. Erkam Aydar ve Gülşah Sargın'ın düellosunda kazanan Erkam oldu.

Hülya Avşar ve Hadise, Erkam'a iltifatlar yağdırdı. O Ses Türkiye'de Gülşah ile duelloya çıkan Erkam, sesinden çok yakışıklılığı ile övgü aldı. Hülya Avşar ve Hadise'den ' O kadar yakışıklısın ki, şarkıya değil sana baktık ' iltifatları geldi.



Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile