Altay Bursaspor: 0-2 Maçın Özeti

Altay Bursaspor: 0-2 Maçın Özeti ve Golleri İzle...

Ligde Orduspor galibiyetiyle rahat bir nefes alan Bursaspor, Türkiye Kupası'nda da gruplara kalmayı başardı. Altay'a konuk olan Yeşil-Beyazlılar son 10 dakikada bulduğu gollerle rakibini saf dışı bıraktı.

Süper Lig ' de geçtiğimiz hafta Orduspor ' u yenerek hayat bulan Bursaspor, Ziraat Türkiye Kupası 5. Turu ' nda da Altay ' ı devirdi. 2. Lig ' de mücadele eden rakibi karşısında uzun süre etkisiz kalan Yeşil-Beyazlılar, Batalla ' nın oyuna girmesiyle sonuca ulaştı.

14. dakikada N ' Diaye ortaladı. Erdal ' dan seken topu altı pas içinde önünde bulan Okan ' ın şutunu Ali Şaşal ayaklarıyla kornere çeldi.

37 ' de Halil ceza sahası dışından şutunda top oyun alanını terk etti.

57 ' de Murat ceza yayından sert vurdu. Ali Şaşal yatarak gole izin vermedi.

65 ' te kendi taşıdığı topla ceza alanına giren Sercan ' ın şutunu Harun ayaklarıyla uzaklaştırdı.

81 ' de Batalla sağ kanattan korneri kullandı. Penaltı noktası üzerinde iyi yükselen N ' Diaye kafayı kafayla topu ağlara yolladı: 0-1.

90+2 ' de Sestak ceza sahası sağ çaprazından sıfıra kadar inip ortaladı. Batalla kale önünde bomboş dokundu: 0-2.

Bursaspor Klasiği
Yeşil-Beyazlılar daha önce kupada iki kez karşılaştığı ve şans tanımadığı Altay ' ı dün de mağlup etti. 1986 yılında finalde İzmir ekibini yenerek tarihinde ilk kez kupayı müzesine götüren Bursaspor, 1992 ' deki çeyrek finalde de sahadan 5-2 ' lik zaferle ayrılmıştı.

12. Adam İşbaşında
Az sayıdaki Bursaspor taraftarı dün İzmir Alsancak Stadı ' ndaki yerini aldı. Bursa ' dan otobüslerle İzmir ' e gelen 250 taraftar, 90 dakika boyunca takımlarına destek verdi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile