O Ses Türkiye Son Bölüm - Eren Şenay & Sinan Yıldırım 'Dertler Benim Olsun'

O Ses Türkiye Son Bölüm - Eren Şenay & Sinan Yıldırım 'Dertler Benim Olsun' İzle... O Ses Türkiye 17 Aralık Pazartesi günü yeni bölümüyle izleyicileriyle buluştu. O Ses Türkiye'de bir çok ses geceye renk kattı. O Ses Türkiye'de Eren Şenay & Sinan Yıldırım düellosu geceye damgasını vurdu.

O Ses Türkiye yarışma programında gecenin 2.düellosunda Hülya avşar'ın takımından Eren Şenay ve Sinan Yıldırım karşılaştı. İkili Orhan Gencebay'ın ''Dertler Benim Olsun' şarkısını söylediler. İklili juri üyelerinden oldukça fazla iyi tepki aldılar.

Star TV ekranlarında yayınlanan O Ses Türkiye yarışmasında bir çok düello geceye renk kattı.

Hülya Avşar'ın takımında yer alan Eren Şenay & Sinan Yıldırım sergiledikleri perfonmansı ile herkesin beğenisini topladı.

Hülya Avşar O Ses Türkiye'deki yoluna Eren Şenay ile devam etme kararı aldı.

Mustafa Bozkurt & Didem Turan'dan 'Ahirim Sensin' (İZLE)

O Ses Türkiye ' nin dün akşam yayınlanan bölümüne damga vuran düellolardan bir diğeri de Didem Turan ve Mustafa Bozkurt düellosu oldu. İkili unutulmaz eser 'Ahirim Sensin'i seslendirdi.

Cahildim dünyanın rengine kandım ile başlayan Neşet Ertaş eseri Ahirim Sensin ' i oldukça mükemmel söyleyen ikili düello sonrasında Mustafa Sandal ' a zor anlar yaşattı.

Mustafa Sandal ' ın takımında yarışan Didem Turan ile Mustafa Bozkurt yarışmaya ilk katıldıklarında söyledikleri şarkılar ile de izleyenlerinin beğenisini kazanmışlardı.

Didem Turan “Dido” ile Mustafa Bozkurt “Kafama Sıkar Giderim” ile Mustafa Sandal ' ın takımına girmişlerdi.

Mustafa Sandal düello sonrasında O Ses Türkiye'deki yoluna Mustafa Bozkurt devam etmeyi seçti. Didem Turan ise yarışmadan elendi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile