TEM otoyolunda 3 TIR, 1 yolcu otobüsü ile 2 otomobilin karıştığı trafik kazasında 1 kişi yaralandı.
Edinilen bilgiye göre; TEM otoyolu Beşiktaş mevkii Ankara istikametinde makas atarak ilerleyen bir sürücünün yol açtığı iddia edilen trafik kazasında 3 TIR, 1 yolcu otobüsü ile 2 otomobil birbirine girdi. Kazada 27 KF 168 plakalı otobüsün şoförü Sıtkı Sipahi direksiyon kabininde sıkıştı. Otobüs şoförü uzun süren çalışmaların ardından itfaiye ekipleri tarafından kurtarılarak ambulansla hastaneye kaldırıldı.
Kazaya karışan TIR şoförü Hasan Kaşar, obüsteki yolcuların ölümden döndüğünü ve bunu da kendisince yaptığı manevra sayesinde önlediğini söyledi.
Otobüste seyahat eden kadın bir yolcu, “Gaziantep’e gidiyorduk. Kaza nasıl oldu anlayamadık. Sadece sürücü yaralandı” dedi.
Kaza nedeniyle TEM otoyolunda uzun araç kuyrukları oluşurken olay yerine çok sayıda polis, itfaiye ve sağlık ekibi sevk edildi. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı .
İstanbul'da 'siyah buz' kabusu
İLGİLİ DİĞER VİDEOLAR
İstanbul'da zincirleme kaza
26 Aralık 2012 Çarşamba
TEM ve E-5'te zincirleme kabus
26 Aralık 2012 Çarşamba
İLGİLİ VİDEOLAR
Edirne’de 117 kilogram uyuşturucu ele geçirildi
24 Haziran 2021 Perşembe
Tokat’ta gizli buzlanma kazalara neden oldu: 3 yaralı
18 Mart 2021 Perşembe
- ABD’de 30’dan fazla araç birbirine girdi: 2 yaralı
28 Şubat 2021 Pazar
İstanbul'da 56 saatlik kısıtlama sonrası 15 Temmuz Şehitler Köprüsü'nde trafik yoğunluğu
22 Şubat 2021 Pazartesi
Gizli buzlanma kazalara neden oldu
20 Şubat 2021 Cumartesi
- Aydın’da ekipler karla kapanan yolları açtı
17 Şubat 2021 Çarşamba
Eskişehir yeniden beyaz örtü altında
15 Şubat 2021 Pazartesi
Savrulan kamyonet park halindeki araçlara böyle çarptı
2 Şubat 2021 Salı
Başkent'te hava sıcaklığı -17 dereceye kadar düştü, kuğular buz tuttu
19 Ocak 2021 Salı