Öyle Bir Geçer Zaman Ki Bölüm: Bahar, Soner'i Şaşırttı

Öyle Bir Geçer Zaman Ki 95. bölüm özeti:

Cemile, Osman için çırpınıyor

Tuba Ünsal ' ın da,Filiz karakteri ile konuk oyuncu olarak yer alacağı dizinin bu bölümünde; Osman ile Mithat ' ın birbirlerine silah doğrultması Cemile ' nin yüreğini ağzına getiriyor. Cemile, bir delilik yapmaması için Osman ' a yalvarıyor.

Mithat ile Osman arasında beklenmedik bir gelişme yaşanır. Birbirlerine silah doğrultan ikilinin arasına Ayça girer. Önce kendisini vurmalarını ister. Cemile de onların yanına gelir. Osman ' a bir delilik yapmaması için yalvarır.

Zehra ' nın böbrek nakli ile ilgili sonuçlar hiç de ümit verici değildir. Ailedeki hiç kimse böbrek nakli için uygun değildir. Yaptığı baskılara rağmen Ekrem ' in kendisi ile evlenmeyeceğini anlayan Carolin, fikrini değiştirir ve Hakan ' a şok bir teklifte bulunur.

Kızının kurtulma şansı vardır ancak bu Carolin ' bağlıdır. Mithat ' ın babası tedavi için eve getirilir. Ancak iyi değildir ve sürekli Mithat ' ı sormaktadır. Hasta babanın tek isteği daha da kötüleşmeden oğlunu görebilmektir. Fakat bu çok tehlikelidir. Çünkü Mithat ' ın peşinde sadece Osman değil, Halit de vardır.

Osman yüzünden Arif ile Cemile ' nin sık sık birlikte görülmesi dedikodulara yol açar. Deniz ' in Bahar ' a olan düşkünlüğü ve sevgisi Soner ' i de etkiler. Evde gösteri hazırlayan ikiliye Soner de katılır. Ancak davetsiz bir misafir evdeki bütün neşeli havayı bozar.

Üstelik İngiltere ' den Soner ' in arkadaşı olan bu bayan misafirin farklı planları vardır. Filiz ' in davetini kırmamak için doğum günü partisine Soner, Deniz ve Bahar ' la katılır. Filiz, Bahar ' ı ezmek için bütün gece uğraşırken Soner ile Bahar arasında da sürpriz bir gelişme yaşanır.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile