Öyle Bir Geçer Zaman Ki Bölüm: Felekten Bir Gece Çaldılar

Öyle Bir Geçer Zaman Ki 98. bölüm özeti:

Arif, Cemile'yi dedesiyle tanıştırıyor

Arif, Cemile ' yi dedesi ile tanıştırmaya götürüyor. Arif ' in Karadenizli dedesi ile tanışıp yöre yemekleri yiyen Cemile ' nin uzun zaman sonra ilk kez yüzü gülüyor. Cemile ve Berrin ' in sürpriz bir şekilde nikaha gelmesi Carolin ' i şaşkına çevirir. Üstelik ona öyle bir ders verirler ki, Carolin öfkesinden çılgına döner.

Bu arada böbreğini Zehra ' ya verecek olan Bahar için Soner endişelidir. Üstelik Bahar ' ın arkadaşından ameliyata gireceğini öğrenen Ziya ' nın eve gelmesi ve söyledikleri Soner ' in aklını iyice karıştırır. Ancak Bahar kararlıdır. Ne Ziya ' nın söyledikleri ile ilgili ne de ailesinin ölümü hakkında konuşmak istemez.

Deniz de çıkan tartışmada gerçekleri öğrenmiştir. Ve Bahar ' ın gitmesini hiç istememektedir. Arif ' in evinde saklanan Osman giderek sağlığına kavuşmaktadır. Arif, ortalık sakinken Cemile ' yi dedesi ile tanıştırmaya götürür.

Arif ' in Karadenizli dedesi ile tanışıp yöre yemekleri yiyen Cemile ' nin uzun zamandan beri ilk kez yüzü gülmektedir. Osman ' layken tesadüfen Mithat ' ın tesbih imamesini bulan Mete, onu ödünç alır. Osman önce vermek istemez ama Mete ' nin aklına gelen fikri uygulamak için harekete geçer.

Arif ' in uzun zamandır görmediği bir akrabası ise haber vermeden evine gelir. Amcaoğlunun bu ziyareti pek hayra alamet değildir. Evde gizlenen Osman tehlikededir.İngiltere ' ye gitmeden önceki son gününü Deniz ' e ayıran Bahar onlarla parka gider.

Soner de onlara eşlik etmektedir. Bir türlü Bahar ' a açılamayan Soner duygularını Deniz aracılığı ile ifade eder. Üçlü bir arada çok eğlenirlerken bir anda Deniz ve Bahar ortadan kaybolurlar.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile