Siena - Inter: 3-1 Maçın Özeti

Siena - Inter: 3-1 Maçın Özeti ve Golleri İzle... İtalya Serie A ' da Inter ' in kötü gidişi devam ediyor. Inter kümede kalma mücadelesi veren Siena ' ya deplasmanda 3-1 yenildi. Inter, 55. dakikadan itibaren sahada 10 kişi ile mücadele ederken, Milano temsilcisinin ligdeki galibiyet özlemi 3 maça çıktı.

Inter, İtalya Serie A ' nın 23. haftasında Siena ' ya konuk oldu. Ligde oynadığı son 2 maçta sahadan beraberlikle ayrılan Inter, rakibine 3-1 mağlup olmaktan kurtulamadı.

Bu sonuçla birlikte 55. dakikadan itibaren sahada 10 kişi ile mücadele eden Inter 40 puanda kalırken, hanesine çok kritik bir 3 puan yazdıran Siena puanını 17 ' ye çıkardı.

Maça etkili başlayan Siena, 21. dakikada Emeghara ' nın kaydettiği golle 1-0 öne geçti. Bu golden sadece 1 dakika sonra konuk ekipte sahneye çıkan Cassano attığı golle skora 1-1 eşitlik getirdi. Siena, 25. dakikada Sestu ile 2-1 öne geçti. ve ev sahibi takım soyunma odasına 2-1 önde gitti.

İkinci yarıya da hızlı başlayan taraf Siena oldu. Inter ' de Chivu kırmızı kartla oyun dışında kalırken, Siena aynı pozisyonda penaltı kazandı. Ev sahibi takımda Rosina penaltı vuruşunu gole çevirerek skoru 3-1 yaptı. Kalan sürede başka gol olmazken, Siena sahadan 3-1 ' lik sonuçla galip ayrıldı.

İLGİLİ DİĞER VİDEOLAR

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile