İntikam Bölüm: Yağmur, Emre'yi Affediyor

İntikam 5. bölüm özeti:

Leyla, Yağmur ile ilgili çok önemli bir ipucu yakalıyor.

Haldun, sonunda evine döner. Ancak Leyla ile yaptığı kaçamak ona pahalıya patlar. Şahika ' nın iki gündür ulaşamadığı eşinin, Leyla ' nın yanında olduğunu anlaması pek de uzun sürmez.

Yağmur ' u Rüzgar ile gören Emre kendini fena dağıtır. Selen, kendisine birlikte çıktıkları gece ile ilgili pek çok soru soran Emre ' ye gerçekleri kendine göre anlatır. Cemre ise annesine karşı hala çok tavırlıdır. Kendisini odaya kapatır ve kimse ile görüşmek istemez.

Leyla ' nın boşanma davası sonuçlanmış ve beş parasız kalmıştır. Ancak eski hayatına geri dönmeye kararlıdır. Önce yaşadıklarının karşılığını almak için Haldun ' u arar. Ardından da evini geri almak için Yağmur ' a sürpriz bir ziyarette bulunur. Emre ' nin telefonu kayıptır. Arama ve mesajlarına cevap alamayan Yağmur, sonunda onu ziyarete gider. Selen ise Şahika ' ya ikilinin ayrıldıkları müjdesini verir.

Haldun ' u yanında stajer olarak çalışmaya ikna eden Selen, Emre ' yi de şirkette işe başlatmayı başarır. Arsoy Vakfının Kuruluş yıldönümü gecesi için çalışan Aslı, kendisine uğrayan Yağmur ' a, kaybolan cd meselesi konusunda Şahika ' nın ondan da şüphelendiğini çıtlatır.

Şahika, Leyla ' dan çok istemesine rağmen kolayca kurtulamaz. Vakıf toplantısına katılan Leyla geceye de kendini davet ettirir. Fakat Yağmur, Ayşe Ceylan konusundaki şüpheleri başarı ile kendi üzerinden Leyla ' ya çeker. Yağmur ' un koyduğu sahte deliler sayesinde Adem, Arsoylar ' ı korumak için Leyla ' nın peşine düşer.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile