En İyi Dans Kayıtı: Bangarang Skrillex Sirah (55. Grammy Ödülleri)

55. Grammy Müzik ödülleri sahiplerini buldu. Müzik dünyasının en saygın ödülü Grammy'ler sahiplerini buldu. CNN TÜRK'ten canlı yayınlanan ödül töreninde Amerikan müzik grubu ' Fun ' yılın şarkısı, yılın albümü ve en iyi yeni sanatçı dallarında ödül kazandı.

Los Angeles'ta bu yıl 55. Kez düzenlenen ödül töreni; Taylor Swift'in ' We are never ever getting back together ' şarkısıyla başladı.Amerikan müzik grubu ' Fun ' beklendiği gibi ödül töreninin favorilerindendi. ' We are young ' şarkısıyla Amerikan müzik grubu ' Fun ' yılın şarkısı, ' Some night ' ile yılın albümü ve ' en iyi yeni sanatçı ' ödüllerini aldı.

The Black Keys, törenden en iyi rock şarkısı ve en iyi rock albümü dahil dört dalda ödülle ayrıldı.Kelly Clarkson, ' Stronger ' la en iyi pop vokal albümü, Gotye'nin ' Somebody that ı used to know ' şarkısı ' yılın kaydı ' ödülünü aldı.Geçen sene aldığı 6 ödülle Grammy'ye damgasını vuran Adele bu yıl da, ' Set fire to the rain ' şarkısıyla pop dalında solo performansıyla ödül kazanan isim oldu.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile