Malaga - Porto: 2-0 Maç Özeti

Malaga - Porto: 2-0 Maç Özeti ve Golleri İzle.. Malaga, Şampiyonlar Ligi'nde 1-0'ın rövanşında evinde Porto'yu ağırladı. Sahadan galip ayrılan taraf, 2-0'lık skorla Malaga olurken, galibiyeti getiren golleri, 43. dakikada Isco ve 77. dakikada Roque Santa Cruz attı. Porto, Steven Defour'un 49. dakikada ikinci sarı karttan kırmızı kart görmesiyle mücadeleyi 10 kişi tamamladı.

Malaga, 1-0'ın rövanşında Porto'yu 2-0 mağlup ederek Şampiyonlar Ligi'nde çeyrek finale yükseldi. Karşılaşmada gol perdesi, 43. dakikada açıldı. Malaga, ilk yarıyı Isco'nun bu golüyle 1-0 önde kapattı. İkinci yarıda da iyi bir oyun ortaya koyan İspanyol temsilcisi, 77'de Roque Santa Cruz'la farkı 2'ye çıkardı. Bu gol, aynı zamanda 90 dakikanın da skorunu belirledi ve çeyrek finale yükselen takım İspanyol temsilcisi Malaga oldu.

Malaga Turu Söke Söke Aldı
Şampiyonlar Ligi 2. Turu'nda Malaga, La Rosaleda Stadı'nda konuk ettiği ve ilk maçta 1-0 mağlup olduğu Porto'yu, muhteşem bir oyun sonunda 2-0'lık skor ile geçerek çeyrek final biletini cebine koydu. İspanyol ekibi, bir çok kişinin ilk maç sonrasında yaptığı 'Bu iş bitti' yorumuna da cevap vermiş oldu...

şampiyonlar ligi'nde çeyrek finale kalan ekip olmak adına İspanyol temsilcisi Malaga ve Portekiz ligi ekiplerin Porto kozlarını La Rosaleda Stadı'nda paylaştı. İtalya futbol federasyonundan Nicola Rizzoli'nin düdük çaldığı mücadele adını çeyrek finale yazdırarak kasasını dolduran taraf aldığı 2-0'lık galibiyet ile ev sahibi Malaga oldu. Malaga'ya turu getiren gollleri yaklaşık 23 metreden 43. dakikada Isco ve 77. dakikada Santa Cruz kaydetti.

İLGİLİ DİĞER VİDEOLAR

Milan - Barcelona: 2-0 Maç Özeti

21 Şubat 2013 Perşembe

Porto - Malaga: 1-0 Maçın Özeti

20 Şubat 2013 Çarşamba

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile