Kayıp Şehir Final Bölümü: Kadir, Evi Terkediyor

Kayıp Şehir Final Bölüm özeti:

Kayıp Şehir, muhteşem bir final bölümüyle ekrana veda ediyor!
Kanal D ' nin başrollerini; Gökçe Bahadır, Nik Xhelilaj, İlker Kaleli, Nazan Kesal, Uğur Polat, Cansu Tosun, Elifcan Ongurlar, Tugay Mercan, Taner Ölmez, Şebnem Hassanisoughi, İhsan Berk Aydın ve Ahmet Mekin ' in paylaştıkları sevilen dizisi “Kayıp Şehir” Pazartesi akşamı ekrana gelecek, sürprizlerle dolu bir final bölümünün ardından ekrana veda ediyor.

Aysel, Çilem ' i Çocuk Esirgeme Kurumu ' na vermekten vazgeçer. Onu evlat edinmeye karar verir. İrfan da babası olmak da ısrarcıdır. Ancak bir türlü küçük kıza annesinin öldüğünü söylemezler. Seher bildiri dağıtmaktan gözaltına alınmıştır.

Meryem, İrfan ' ı arayarak yardım ister. O da Kadir ' e haber verir. Tam kızı eve dönecekken parmaklıklar ardında kalması Meryem ' i kahreder. Aysel ise Çilem ' in babasından şiddet dolu bir telefon alır. Tehditler karşısında ilk defa korkan Aysel ne yapacağını bilmez. Polis adamın peşindedir ve yakalanana kadar onlara huzur yoktur.

Ethem, Tarık ' ın Sadık ve Apaçileri haraca gönderdiğini anlar. Buna son vermesi için onu uyarır fakat, Tarık da dişlidir ve ona meydan okur. İş yerinden arkadaşı ile yakınlaşma yaşayan İsmail ' in kafası karışıktır.

Evden çıkarken telefonunu masada unutur. O sırada gelen mesajı ise Zeynep okur. İsmail ' in “gece iş var ,geç geleceğim” bahanesinin nedenini öğrenen Zeynep yıkılır. Ancak telefonunu almak için geri gelen İsmail ' e renk vermez.

Zehra ile evlenen Kadir mutsuzdur. Aynı evi paylaşan arkadaş gibidirler. Kadir hala salonda uyumaktadır. Aysel ' in hayatından endişe eden İrfan, Ethem ' den yardım istemeye gelir. Eve gelen İsmail, karısı yerine onun bıraktığı mektubu bulur.

Kadir kafasını toplamak adına bir karar verir. İrfan ise, Süper Lig ' den bir teklif alır. Ancak Ankara ' ya yerleşmesi gerekmektedir. Eve gelen Seher, annesinden bir istekte bulunur. Aysel ise hiç beklemediği bir anda İrfan ' a büyük bir sürpriz yapar.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile