Ev sahibinin çilesi Münevver’in öldürüldüğü gün başladı
Münevver Karabulut 'un öldürüldüğü Garipoğlu Ailesi 'nin olay tarihinde oturduğu İstanbul Bahçeşehir 'deki villanın sahibi Zeki Yangın, “Evim lanetli oldu. Satsan satılmıyor, atsan atılmıyor. Ödenmeyen kira ve aidat borcuysa 200 bin TL” dedi
Cem Garipoğlu, 3 Mart 2009 'da sevgilisi Münevver Karabulut 'u kafasını keserek öldürdüğü cinayetle ilgili davada 'canavarca hisle tasarlayarak öldürmek 'ten 13 yıl 10 ay ceza aldı. Dava bitti. Ama bitmeyen bir dava daha var. O da cinayetin işlendiği ve olay tarihinde Garipoğlu Ailesi 'nin oturduğu villanın sahibi Zeki Yangın 'ın, Garipoğlu Ailesi 'ne zararının karşılanmasına yönelik açtığı dava. Vahşi cinayetten sonra 600 bin dolar (1.1 milyon TL) değerindeki İstanbul Bahçeşehir Şelale Evleri 'ndeki villa, kiracı ve alıcı bulamazken, 4 yıldır ödenmeyen kira ve aidat borcu 200 bin TL 'yi buldu.
DAVA REDDEDİLDİ
Yangın, Garipoğlu Ailesi 'ne zararın ödenmesi için dava açtı. Ama Küçükçekmece Adliyesi Asliye Hukuk Mahkemesi 'nde açılan dava, TMSF 'nin muhatap olarak görülmesi nedeniyle reddedildi. Karara isyan eden ev sahibi Yangın, “Ben de Garipoğlu mağduruyum. Ev lanetli oldu. Satsan satılmıyor, atsan atılmıyor. Nida Garipoğlu 'na 'Evi sen al ' dedim, bana 'Verecek tek kuruş param yok ' cevabını verdi” diye konuştu.
Villanın sahibi Yangın, kiranın 3 bin TL olduğunu, TMSF Nida Garipoğlu 'nun şirketine el koyduktan sonra hiç ödeme yapılmadığını söyledi.
Satılmıyor, kiralanmıyor
İLGİLİ DİĞER VİDEOLAR
O villayı ne alan ne de kiralayan var
11 Nisan 2013 Perşembe
Cinayet evi satılamıyor
11 Nisan 2013 Perşembe
İLGİLİ VİDEOLAR
Metin Feyzioğlu: Cem Garipoğlu'nun avukatlığını yapmadım
25 Ağustos 2019 Pazar
Metin Feyzioğlu'nun iki yüzlülüğü
6 Temmuz 2018 Cuma
Metin Feyzioğlu: Suçlu olduğuna inandıklarımı savunmadım
19 Şubat 2015 Perşembe
Münevver Karabulut'un babası intihardan sonra ilk kez konuştu
14 Ekim 2014 Salı
Cem Garipoğlu’nun mezar taşında ne yazıyor?
14 Ekim 2014 Salı
İstanbul Emniyet Müdürü Hüseyin Çapkın Görevden Alındğı İddia Edildi
19 Aralık 2013 Perşembe
O villayı ne alan ne de kiralayan var
11 Nisan 2013 Perşembe
Cinayet evi satılamıyor
11 Nisan 2013 Perşembe
Davadan gizli servet çıktı
31 Mart 2013 Pazar
Garipoğlu'nun gizli serveti
30 Mart 2013 Cumartesi