Öyle Bir Geçer Zaman Ki 110. Bölüm: Mete, Hapisten Çıkıyor

Öyle Bir Geçer Zaman Ki 110. Bölüm özeti:

Mete serbest kalıyor, Arif vuruluyor!

Halit suçunu itiraf ediyor ve Mete serbest kalıyor. Askerlerden kaçan Arif ' in ise, vurulup, öldüğü haberi geliyor. Askerler tarafından dönüşü olmayan bir yere götürülen Arif, kaçmaya kalkışır. Ancak çok geçmeden vurulur.

Arif ' ten haber almaya çalışan Cemile, bir yandan da Mete ' yi bir an önce çıkartmak için uğraşır. Bu sırada Arif ' in vurulup, öldüğü haberi gelir. Cemile morga girip onu görmek ister. Ancak askerler Arif ' in cenazesini vermeye yanaşmazlar.

Soner ' in kendisine söyledikleri karşısında çok bozulan Bahar, onu aerobik dersinde görünce iyice şaşırır. Zorla derse katılan Soner çıkışta da ona bir tuzak kurar. Deniz ' in Bahar ' ı bırakmayacağını bildiği için Süleyman ' dan önce kendisini eve bırakmasını ister.

Bahar ' ın kendisine niye bu kadar kızdığını anlamayan Soner ' in, ona başka bir sürprizi daha vardır. Halit, suçunu itiraf eder. Mete ' nin çıkması an meselesidir. Carolin ile Hakan sık sık buluşmaktadır. Zehra ' nın okulundan dönen Berrin, ikisini birlikte görünce, üstelik de samimi görünce sinirlerine hakim olamaz.

İbo ve Kemal ' den Carolin ' i uzak tutmamak için Ekrem ile konuşan Neriman ' ın ziyaretçisi vardır. Carolin ile Neriman arasında fena kavga çıkar. Mete ' nin çıkışı için büyük hazırlık yapılır. Özellikle de Ayça çok heyecanlıdır. Fakat Mete, eski Mete değildir. Bütün aile ne yapacağını şaşırır. Cemile tam kurtulduğunu düşünürken, Tuğrul ' dan beklenmedik bir telefon gelir.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile