İntikam 15. Bölüm: Rüzgar, Yağmur'la Vedalaşıyor

İntikam 15. Bölüm özeti:

Selen, Yağmur'a tuzak kuruyor

Derin ' i rehin alan Selen, Yağmur ' a da tuzak kuruyor. Emre, dedesinin aramalarına cevap vermez. Şirketten ve ailesinden uzak durmaya çalışır. Özellikle de Adil Çelik ile ilişkisi olduğunu öğrendiği annesi Şahika ' dan. Fakat bu hiç kolay değildir zira, o bir Arsoy ' dur.

Üstelik Yağmur ile onun için düzenlenen nişan gecesi de yaklaşmaktadır. Cemre hala yıllardır kendinden gizlenen sırrın etkisindedir. Adil Çelik ' in kızı, Derin ' in de kız kardeşidir. Bir gecede bildiği tüm hayatı değişen Cemre kendini alkole verir. Barış bile artık onunla başa çıkamayınca Şahika ' yı arar.

Derin ve Yağmur ' un intikam kutusu hala kayıptır. Hakan ve Yağmur, Derin ' i ararlarken, o Selen ' in elinde tutsaktır. Yağmur ' un intikam kutusunu ele geçiren Selen, Derin ' in aklını karıştırır. Yağmur ' a karşı onu kışkırtarak kendisi ile iş birliği yapmaya zorlar.

Derin duydukları karşısında büyük hayal kırıklığı yaşar ve Yağmur ' a öfkelenir. Nişan hazırlıkları sürerken Derin ' den telefon alan Yağmur, her şeyin arkasındaki ismin Selen olduğunu öğrenir. Derin ' den ümidi kesen Rüzgar ise bir karar verir ve Yağmur ' a bir ricada bulunmaya gider.

Selen ile buluşmaya giden Yağmur, ne onu durdurabilir ne de Derin ' i ikna edebilir. Çaresiz kalan Yağmur, nişanı iptal etmeye kalkar. Bu durum Emre ' nin şüphelenmesine neden olur. Ancak artık çok geçtir. Ok yaydan çıkmıştır.

Şahika ise nişan gecesi son kozunu oynar ve Emre ' nin yine aklını karıştırmayı başarır. Yağmur ve Emre, Şahika yüzünden atışır. Yalnız kalmak isteyen Emre ' nin ise beklenmedik bir misafiri vardır. Silah sesleri nişan gürültüsüne karışır. Barış ve Cemre, Emre ' yi kanlar içinde bulur.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile