Survivor 2013 Ünlüler-Gönüllüler'de Dağhan Gönüllüler Takımına Geçti

Survivor 2013 Ünlüler-Gönüllüler'de Dağhan Gönüllüler Takımına Geçti... Survivor Ünlüler-Gönüllüler yarışmasının ünlüler takımında yer alan Dağhan, takım arkadaşlarının oylarıyla Gönüllüler takımına yollandı. Survivor yarışmasının ünlüler takımında yer alan Dağhan, takım arkadaşlarının oylarıyla Gönüllüler takımına yollandı. Dağhan, takım arkadaşlarına isyan etti. Survivor Ünlüler-Gönüllüler yarışmasının dünkü bölümünde Dağhan Gönüllüler takımına geçti.

Ünlüler adasına giderek birleşme olmayacağını söyleyen Acun Ilıcalı, 'Ama aranızdan bir erkeği gönüllüler takıma yollayacaksınız' diyerek ünlüleri zor durumda bıraktı. Bunun üzerine Doğukan ve Dağhan büyük stres yaşadı.

Ada konseyinde ise oylamalardan Doğukan'ı adı çıkmadı, 4 Dağhan 1 Cengiz çıktı.


Acun Ilıcalı, artık gönüllüler takımında yarışacak Dağhan'a duyguları sordu.

'MADEM ÖYLE İŞTE BÖYLE'

Dağhan da, 'Kararı ben vermek istedim. Son konuşmalarımızda 3 Dağhan 3 Doğukan vardı. Ben Cengiz'i bu oylamaya bir etkisi olmayacağı için yazdım. Ümit ve Cengiz Doğukan'ın ünlüler takımına daha faydalı olacağını düşündüklerini belirttikten sonra ben de madem öyle işte böyle demeyi seçtim' diye konuştu.

'IRMAK VE BANU BENİ ÜZDÜ'


'Burada üzüldüğüm nokta şu; keşke Bennu ve Irmak kendi özgür iralerini kullansalardı ve bu takım yalanaına kanmasalardı' diyen
Dağhan, 'Ben gitmeye tamam dedim ama onlar hür iradeleri ortaya koysalardı keşke. Yoksa ben zaten yüzde 50 gidecektim. Hayırlısı olsun' ifadeleri kullandı.

'ORTAYA ÇIKMAYAN BİR SÜRÜ ŞEY VAR'


Bu adadan sıkıldığını da belirten Dağhan, 'Çünkü konuşulmayan ve ortaya çıkmayan bir sürü şey var. Ünlüler takımında nasıl mücadele ettiysem biraz fazlasını gönüllüler için vereceğim' dedi.


BEYAZ GAZETE

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile