Fenerbahçe’nin kazandığı Türkiye Kupası finalinin ardından Ankara'dan Trabzon'a doğru yola çıkan bordo mavili taraftarlar, Giresun'da kaza geçirdi. Kazada 3 taraftar hayatını kaybetti, 3 taraftar da yaralandı.

Ankara 'da oynanan Ziraat Türkiye Kupası finalinden sonra Trabzon'a doğru yola çıkan bordo mavili taraftarları taşıyan panelvan tipi araç, Giresun 'un Görele ilçesinde kaza yaptı.

Kazada TIR altına giren araçta bulunan Eyüp Vanlıoğlu, Şerafettin Vanlıoğlu ve Sefer Hasan Köse olay yerinde hayatını kaybetti.

Kazada Engin Albayrak, Fatih Kalyon ve Ercan Mollahüseyinoğlu yaralandı.

Yaralılar, Görele ve Giresun'daki çeşitli hastanelerde tedavi altına alındı.

Çakar:Aydınus Benim İçin Hakem Değildir

Beyaz TV yorumcusu ve eski hakem Ahmet Çakar, Zokora'nın Emre'ye yaptığı faulü sert dille eleştirirken, maçın hakemi Fırat Aydınus için de “Benim için hakem değildir” dedi.
Karşılaşmanın 14. dakikasında ise Zokora orta alanda Emre ile giriştiği mücadelede rakibini sert bir faulle durdurdu. Zokora'nın faulü sonrası acılar içinde yerde kıvranan Emre, vücudunda oluşan yara izlerini sosyal medya sitesinde paylaştı.

İNSANLIK SUÇUDUR
Beyaz Tv ekranlarından yayınlanan Beyaz Futbol programında Ahmöet Çakar, Zokora'nın Emre'ye yaptığı faulü değerlendirirken "Zokora'nın Emre'ye yaptığı hareket insanlık suçudur" dedi.

AYDINUS, BENİM İÇİN HAKEM DEĞİLDİR

Aydınus'un Zokora'ya yaptığı faulün cezasının sarı kart olmaması gerektiğini söyleyen Çakar “Zokora'ın Emre'ye yaptığı haeakete kırmızı kart vermeyen benim için hakem değildir” diye konuştu.

BEYAZ GAZETE

İLGİLİ DİĞER VİDEOLAR

Tolunay Kafkas Gazeteci İle Tartıştı

23 Mayıs 2013 Perşembe

Meirelesten Türkçe Şarkı Şovu

23 Mayıs 2013 Perşembe

Zokora Emre Belözoğlunu biçti

22 Mayıs 2013 Çarşamba

Fenerbahçe 1 - 0 Trabzonspor Gol: Sow

22 Mayıs 2013 Çarşamba

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile