Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman, istifa etti.

Habertürk'ün haberine göre; Salı akşamı yapılan yönetim kurulu toplantısı öncesinde Aykut Kocaman; Aziz Yıldırım ve yöneticilerle bir araya geldi. Kocaman ve Yıldırım arasında nedeni bilinmeyen bir gerginlik yaşandığı ve Kocaman'ın "Artık yoruldum, bırakıyorum" dediği öğrenildi.

Şampiyonlar Ligi finalini izlemeye Londra'ya giden Aykut Kocaman'ın burada Aziz Yıldırım ile arası bozuk olan kardeşi Ali Yıldırım ile buluşmasının Başkan'ı sinirlendirdiği ve tranferlerde fikir birliği bulunamaması sebebiyle Aykut Kocaman'ın görevi bıraktığı öğrenildi.

KOCAMAN GERİ DÖNMEYECEK

Bu arada Başkan, Ali Yıldırım'ın da yönetimden istifa etmesini istedi. Bugün yapılacak görüşmeler sonucunda durum netleşecek. Araya Fenerbahçeli büyüklerin girerek kararı geri aldırmaya yönelik uğraşacağı bildirildi. Kocaman'ın, istifa kararından dönmeyeceği öğrenildi.

Ali Yıldırım'ın istifası kabul edildi. Yıldırım'ın yerine yedek üyelerden biri geldi.

2 KEZ İSTİFA ETMİŞTİ
Aykut Kocaman, Fenerbahçe'de görev yaptığı sürede daha önce kez 2 kez istifa etmiş (Aralık 2012'de ve bu sezon ilk yarı sonunda olmak üzere), kulüp başkanı Aziz Yıldırım ve futbolcuların ısrarları ile göreve dönmüştü.

KİĞILI: İSTİFA ETMEDİM
Fenerbahçe Başkan Vekili Abdullah Kiğılı'nın da istifa ettiği yönünde haberler geldi ancak Kiğılı istifa iddialarını yalanladı.

TÜRKİYE KUPASI'NI ALDI
Spor Toto Süper Lig'de 2012-2013 sezonunu ikinci sırada tamamlayan Fenerbahçe, finalde Trabzonspor'u 1-0 yenerek, iki kez üst üste Ziraat Türkiye Kupası'nın sahibi olmuştu.


Ahmet Çakar'ın ''Aykut Kocaman'' İddiası Gerçek Oldu

Spor yorumcusu Ahmet Çakar, Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman'ın istifa edeceğini haftalar önce söylemişti.
Fenerbahçe'de 2010 yılında başlayan Aykut Kocaman dönemi resmen sona erdi.

Sarı lacivertli kulüp dün yaşanan hareketli bir günün ardından Kocaman'ın istifa talebini kabul etti. Kocaman'ın istifası spor gündeminde deprem etkisi yaratırken spor yorumcusu ve eski hakem Ahmet Çakar'ın aylar öncesinden Kocaman'ın istifa edebileceğini söylediği ortaya çıktı.

Beyaz TV ekranlarında yayınlanan Beyaz Futbol programının 3 Şubat 2013 tarihli yayınında Ahmet Çakar, dönem içindeki şampiyonluk mücadelelerinden bahsediyor. Kaybedilen şampiyonluktan sonra bedelin çok ağır olacağını ifade eden Çakar,'Şunu 3 Şubat 2013 itibariyle söylüyorum. Bu sezon sonunda ya Fatih Terim'in ya da Aykut Kocaman'ın teknik direktörlük hayatı bitecek.'ifadesini kullanıyor.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile