Kuzey Güney 77. Bölüm: İlk Sahne

Kuzey Güney 77. Bölüm özeti:

Kuzey yol ayrımında
Kuzey önünde iki yol buluyor: Biri karanlık, diğeri aydınlık. Güney ' in telefonuna gelen mesaj ise, Kuzey ' in seçeceği yolu belirliyor. Kuzey kardeşine yardım etmek için Sümer ' in evine gittiğinde, tahmin edemeyeceği bir belanın içine adım atmış olur.

Evde saklanan katil, elindeki kanı başka birine bulaştırmak için planını yapar. Cemre ' nin hep korktuğu kara bulutlar çevrelerinde toplanmaktadır. Güney konusunda Kuzey ' in gözlerini açmaya çalışan Şeref, bu sefer farklı bir yol dener. Ancak sonuç istediği gibi olmaz.

Kuzey, Şeref ' ten uzaklaştıkça, Güney ' in işi kolaylaşır. Kuzey ' in kanatları altında olduğunu fark eden Güney, kardeşini içeriden yıkacaktır. Cemre, Kuzey ' in öğrendiğinde çok kızacağını bildiği halde, hayatının konuşmasını yapmak için Güney ' le gizlice buluşur.

Cemre ' nin her sözü Güney ' i bıçak gibi keserken, öfkesini biler. Kuzey ' le Cemre ne pahasına olursa olsun evlenmemelidir. Cemre, Güney ' i engellemenin tek yolunu bulur.

Planına Kuzey ' i ikna etmek için, ona cezbedici bir teklif yapar. Kuzey aklında Cemre ' nin teklifi eve geldiğinde, önünde iki yol bulacaktır: Biri karanlık, diğeri aydınlıktır. Güney ' in telefonuna gelen mesaj, Kuzey ' in seçeceği yolu belirler.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile