Taksim Gezi Parkı'ndaki eylemleri 9 saat canlı yayınlayan CNN International, AK Parti'nin Ankara'daki dev mitingini sadece 9 saniye verdi.

Taksim olaylarının dış basındaki yankısı farklı bir boyutta ilerliyor.

CNN International, geçtiğimiz günlerde Taksim Meydanı'ndan 9 saat canlı yayın yapmıştı. Polisin marjinal gruplara müdahalesini, "Masum göstericilere yapıldığı" şeklinde yansıtmıştı.

Gezi Parkı olaylarının ardından Başbakan Erdoğan, bugün AK Parti'nin "Büyük Oyunu Bozmaya Haydi Tarih Yazmaya" sloganıyla düzenlediği mitingde konuştu. CNN ise yaklaşık olarak 1 saat süren mitingi sadece 9 saniye yayınladı.

Milli İdareye Saygı Mitingi (Kayeri) 1/3

AK Parti 'Milli İradeye Saygı' mitinglerine Kayseri'de devam etti. Kayseri'de yaşanan coşku Ankara ve İstanbul'u aratmadı.
Milli İrade Mitinglerinin üçüncüsünü Kayseri'de yapan Başbakan Recep Tayyip Erdoğan için toplanan kalabalık miting alanını doldurdu.

Miting için gelen vatandaşlara arama noktalarından geçtikten sonra AK Parti ve Türk bayrağı dağıtıldı. Alana gelen vatandaşlara su da dağıtılırken, meydanı gören bir binaya, "Koca bir dünya hasta sana, ne yiğittin sen Davos'ta, gadanı alırım büyük usta" yazılı pankart asıldı.

Milli İradeye Saygı Mitinglerinin üçüncüsünü Kayseri'de düzenleyen Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, “Balkonlara, camlara bayraklarımızı asacağız. Biliyorsunuz bizim bayrağımız budur. Bunun dışında bayrağımız yoktur. Bayrak Yasası'na uygun olan bu bayrağımızı asmanızı istiyorum" dedi.

Balkonlar, pencereler ay yıldızlı bayrağımız ile döşensin ifadelerini kullanan Başbakan Erdoğan, konuşmasının son bölümünde Kayseri'deki Cumhuriyet Meydanı'nı dolduran vatandaşlara veda etti.

Erdoğan, Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanlığını ziyaret etmek için alandan ayrıldı.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile