Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, başörtü takarak Başbakan’a hakaret eden CHP’li Cenal’ı hapishanede görmekten mutlu olacağını söyledi.

Sosyal medyada yayınladığı videoda kendisini müftü eşi olarak tanıtıp, Başbakan Erdoğan'ı istifaya çağıran CHP Burhaniye eski ilçe başkanı Faruk Cenal'ın eşi bar işletmecisi Gül Taşlı Cenal, hakkında Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek'ten çok sert sözler geldi.

'TAM BİR TİYATRO'
Beyaz TV ekranlarında yayınlanan Basın Kulisi programında CHP'li Cenal'ın kirli oyununu yorumlayan Gökçek, yaşananları 'Tam bir tiyatro'olarak değerlendirdi. 'Bu hanımefendi bunu yaptı diye milletin arasında elini kolunu sallaya sallaya dolaşmamalı'diyerek devam eden Gökçek, bu sinsi oyun nedeniyle birçok insanın tahrik olduğunu belirtti.

'HEPİSHANEDE GÖRSEM MEMNUN OLURUM'

CHP'li Cenal'ın'Şaka yaptım'dediğini de hatırlatan Gökçek,'Böyle bir rezillik ve kepazelik var mı? Bu kişinin mutlaka cezasını çekmesi gerekir. Yalan söyleyenleri teşhir etmek boynumuzun borcu. Hukuk çerçevesinde bu hanımefendi hesabını çekmeli. Eğer hapishanede görürsem bundan memnun olurum. İbret olsun diye başkaları da böyle provokasyon yapmasın diye adalet inşallah kulağından tutar ve içeriye atar.'şeklinde konuştu.

Gökçek, TGB'nin Toplantısına Katılan CHP'li vekilleri açıkladı

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Beyaz TV ekranlarında yayınlanan 'Basın Kulisi' programında Türkiye Gençlik Birliği toplantısına katılan CHP'li vekilleri açıkladı.

Gökçek, Türkiye Gençlik Birliği tarafından Nisan ayında yapılan toplantının görüntülerini programda izletmesinin ardından değerlendirmelerde bulundu.

Başkan Gökçek,Türkiye Gençlik Birliği toplantısından sonra Gezi Parkı olaylarının gerçekleştiğini ifade etti.

Gökçek,Sol yumruklarını havaya kaldırıp yemin edenlerin içerisinde :CHP Antalya Mv. Gürkut Acar,CHP Hatay Mv. Refik Eryılmaz,CHP Mersin Mv. İsa Gök,CHP Tunceli Mv.Kamer Genç,İstanbul Barosu Başkanı Ümit Kocasakal,Şahin Mengü,İşçi Partisi Genel Başkanvekili Hasan Basri Özbay ,Ali Topuz olduğunu ve bu isimlerin toplantıda konuşma yaptıklarını söyledi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile