Funda Özkalyoncu, Ciciş Kardeşleri Savundu

Radyocu ve yazar Funda Özkalyoncu, katıldıkları bir film galasında kadın görevliyi tartaklayan Ciciş kardeşleri savundu.
Ciciş kardeşler olarak bilinen Esre ve Ceyda Ersoy kardeşler,'Benim Dünyam'adlı sinema filminin galasında ortalığı birbirine katmıştı. Galanın davetsiz misafirleri olarak etkinlikte yer alan Ciciş kardeşler, konukları karşılayan kadın görevliyle sert bir tartışmaya girmiş hızlarını alamayan Esre ve Ceyda kardeşler genç kadını tartaklamaya başlamıştı. Skandal görüntüler magazin dünyasındaki gündemini korurken Ciciş kardeşleri savuan bir isim dikkat çekti.

“CİCİŞLER ÇOK EFENDİ”
Radyocu ve yazar Funda Özkalyoncu, katıldığı bir televizyon programında Ciciş kardeşleri savunan ifadeler kullandı. “Kızların yaptığı güzel bir şey değil. Fakat yaşananları bir de kızlardan dinlemek lazım.” diyen Özkalyoncu, “Ben onları kuaförde gördüm. O kadar efendiler ki… “ dedi. Esre ve Ceyda kardeşlerle bir programda birlikte olduklarını hatırlatan Özkalyoncu, Ciciş kardeşlerin kendisine saldıranlara tepki gösterdiklerini söyleyerek “O kızlara saldırırsan o kızlar sana saldırıyorlar. Mutlaka karşılığını veriyorlar. Öyle bir karakter yapıları var.” dedi.

“CİCİŞLERİ TAVSİYE EDERİM”

“Kendini bir şey zannedenlere ben bu iki kardeşi tavsiye ederim. Beğenmiyorlar ama Twitter 'daki takipçilerine bak.“ diyerek devam eden Özkalyoncu, galada yaşanan olay hakkında ise “Onu yapmamaları gerekirdi. Davet edilmeden gitmemelerine de çok şaşırdım. Davet edilmeden bir yere gidecek kızlara benzemiyorlar” ifadesini kullandı.



Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile