Yetenek Sizsiniz Türkiye - Fırat Mısırlı'dan Muhteşem Mum Sanatı

Yetenek Sizsiniz Türkiye - Fırat Mısırlı'dan Muhteşem Mum Sanatı İzle... Yetenek Sizsiniz Türkiye yeni bölümüyle izleyecisinin karşısına çıktı. Yetenek Sizsiniz Türkiye'nin dün akşam yayınlanan son bölümünde keyif dolu anlar yaşandı. Yetenek Sizsiniz Türkiye'de bir çok yarışmacı 2. tura yükselmek için tüm hünerlerini sergiledi. Yetenek Sizsiniz Türkiye'de dün akşam sahneye çıkan Fırat Mısırlı yaptığı mum sanatıyla geceye damgasını vurdu. Fırat Mısırlı performansıyla jüriden 3 evet alarak bir üst tura yükseldi. İşte Fırat Mısırlı'nın 1. tur performansı...

Yetenek Sizsiniz Türkiye'nin dün akşamki bölümünde birbirinden eğlenceli yarışmacılar geceye renk kattı.

Star TV ekranlarında yayınalanan Acun Ilıcalı'nın hazırlayıp sunduğu ve Hülya Avşar, Eser Yenenler ile birlikte jüri üyesi olduğu Yetenek Sizsiniz Türkiye her bölüm olduğu gibi dün akşam da izleyenleri ekran başına kilitledi.

Yarışmaya Kırklareli'nden katılan Fırat Mısırlı Türkiye'de yaygın olmayan mum sanatıyla jürinin beğenisini kazandı. Türkiye'de bu işle uğaraşan bir kaç kişiden biri olan Fırat Mısırlı yaptığı ilginç mum sanatıyla 3 evet alarak bir üst tura yükseldi..


Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile