Japonya Milli Günü Resepsiyonu'nda açılış konuşması yapan Emine Erdoğan'a CHP'li Kamer Genç'ten tepki geldi. CHP’li Genç, Emine Erdoğan’a “Bakan varken sen kim olarak konuşuyorsun” diye seslendi.

Japonların gecesinde CHP Tunceli Milletvekili Kamer Genç krizi yaşandı.

Geceye Başbakan Recep Tayyip Erdoğan 'ın eşi Emine Erdoğan, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız ile Maliye Başkanı Mehmet Şimşek katıldı. Gecenin açılış konuşmasında söz alan Emine Erdoğan 'a, CHP 'li Kamer Genç 'in sataşması ortalığı karıştırdı. CHP 'li Kamer Genç, Emine Erdoğan 'a “Bakan varken sen kim olarak konuşuyorsun” diye seslendi.

Bunun üzerine Bakan Taner Yıldız, Kamer Genç 'i uyardı. Kamer Genç 'in, bu olay üzerine bağırarak çıktığı görüldü. Bakan Taner Yıldız, çıkışta olayı anlatırken, Kamer Genç 'in sözlerini bağırarak mı söylediğinin sorulması üzerine “Benim duymam yeterli” dedikten sonra kendisine “Terbiyesizlik etme. Burası Japonya Büyükelçiliği, mütekabiliyeti aynı şekilde Japonya 'da Türk Günü 'ne Japon Başbakanı 'nın eşi kaltıldı. Sen nasıl oluyor densizliğini kalkıp da burada sürdürüyorsun. Bu kadar terbiyesizlik olur mu?” uyarıda bulunduğu anlattı.

Melih Gökçek’ten Kamer Genç’e Canlı Yayında Çok Sert Sözler

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Japonya Milli Günü Resepsiyonu'nda konuşan Emine Erdoğan'a tepki göstererek bir skandala imza atan CHP'li Kamer Genç ile ilgili sert açıklamalarda bulundu.
İşte Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek'in TGRT Haber televizyonundaki'Ankara 'nın Gündemi'isimli programda Kamer Genç ile ilgili yaptığı sert eleştiriler:


'Ben olsam kulağından tutar dışarı atardım '

Aslında yapılan tamamen diplomatik bir iş. Japonya 'da Türk elçiliğinde Japon Başbakanı 'nın eşi nasıl konuştuysa aynı şekilde Türkiye 'de de Emine Hanım Japon Elçiliği 'nde yapılan Japonların milli gününde konuşma yapıyor. Bundan daha doğal bir şey olmaz. Mütekabiliyet esasına göre bu en normal, en doğal hakkı. Ama Kamer Genç, bu yakışıksız hareketi değişik şekillerde her zaman yapmaktan çekinmiyor. Bu yaptığı ipe sapa gelir bir hareket değil. O kadar diplomatın arasında kalkıp bir hanıma karşı yapmış olduğu hareket yakışır bir hareket değil. Polisler oradan tutmuşlar iteleyerek dışarıya çıkarıyorlar sağ olsun. Enerji bakanımız Taner Bey ona çok güzel ifadeler kullanıyor ve “Atın şunu” diyor. Öyle deyince de polisler iteleyip çıkartıyor. Ben yerinde olsam öyle iteleyerek filan değil en hafif tabirle söylüyorum kulağından tutar dışarı atardım. Ne demek bu ya sen kim oluyorsun?

'Kulağından tutup partiden atmaları lazım '
CHP 'den bile tepki geldi. CHP 'nin grup başkan vekillerinden Erdoğan Toprak bu hareketi tasrif etmediğini söyledi. Bundan dolayı da yöneticileri teşekkür ediyor. Bu adamı kulağından tutup partiden atmaları lazım. Artık bunun Tunceli 'de filan da itibarı yok. Eskisi gibi bağımsız gelmesi filan da söz konusu değil. Bundan sonra kesinlikle gelemez ben size açık kart veriyorum.

'Bedava viski içmek için gitmiştir '
Acaba davet edildi mi bilmiyorum. O viski içmek için gitmiştir. İki kere iki dört kalıbımı basarım. Orada bedava içki var içebildiğim kadar içerim demiştir. Adam sabahtan akşama kadar devamlı olarak içiyor bunu bilmeyen yok. Gerçek bu oraya da içmeye gitti başka açıklaması yok. Ne beklenir bu Kamer Genç 'ten? Oradaki davranışlarına bakıyorum böyle nasıl bir davranış. Kendisini de bir şey zannediyor. Polislere filan “çekilin çekilin” diyor. Tabi polislerin çekildiği filan yok iteleyip attılar dışarı.

'Bir gün birisi bunun ağzını burnunu kırar '
Birileri ağzının ortasına bir tane çarpacak. Yapar mı yaparlar yani. Suç olmasa yapacak o kadar insan var ki samimi olarak söylüyorum ama suç. Birde demokraside bize yakışmaz. Şiddet tasrif edilen bir olay değil ama bir değil iki değil devamlı adam tahrik mekanizması. Birisi beni dövsün, ağzımı burnumu kırsın diye adamcağız her türlü işi yapıyor. Ama bir gün birisi bunun ağzını burnunu kırar. Mayın gibi bir şey ya ne zaman nerede patlayacağı belli değil. Bir gün birisi patlar yani. Patlamaması mümkün değil.

'Şişede durduğu gibi durmuyor '
Gündeme gelmek bunun için inanılmaz bir haz. O kendisine göre tatmin oluyor bundan. Hakaret edersen de hiç önemli değil onun için. Bağırıp çağırsan da hiç önemli değil. Gündeme geldi ya. Yani bir enteresan. Şişede durduğu gibi durmuyor. Devamlı olarak alkol alıyor. Herkes bunu biliyor. TBMM 'ye geldiğinde çok sefer ağzının alkol koktuğunu herkes bilir. Kimsenin biz alkol içmesine karışamayız. Nerede içerse içsin de ama TBMM 'ye de en azından böyle alkollü gelmenin âlemi yok ama gelir bu. Yüzlerce binlerce şahit var.

İLGİLİ DİĞER VİDEOLAR

Başbakan O Konuda İlk Kez Konuştu...

30 Kasım 2013 Cumartesi

Kamer Genç'ten Ağza Alınmayacak Sözler

27 Kasım 2013 Çarşamba

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile