Dany'in kaçırdığı penaltıya sinirlenen Mancini çok sinirlendi ve sahayı terk etti. İşte o anları Mancini böyle anlattı.
Ziraat Türkiye Kupası 4. Tur maçında normal süresi ve uzatma dakikaları 2-2 biten maçta Galatasaray, PTT 1. Lig ekibi Gaziantep BŞB'yi penaltılarla 8-7 mağlup ederek turu geçti ve gruplara kalmayı başardı
Maçın ardından yayıncı kuruluşa konuşan G.Saray Teknik Direktörü Mancini şunları söyledi;
Kupa maçları her zaman tehlikelidir. Son oynadığımız lig maçının üstünden 48 saat geçti. İlk yarıda skora giden bir G.Saray vardı. Pozisyonları bulup maçı orada bitirmeliydik. İkinci yarıda da benzer pozisyonları yakaladık ama değerlendiremeyip böyle ilginç bir maç ortaya çıktı.
Sonuçta 11 tane yeni oyuncuyla oynuyorsunuz. Oyuncular kendilerini göstermek istiyor olabilir. Ama yakalanılan pozisyonları değerlendirmeliydik.
Taraftar çok önemli bir unsur. Bu tip şeyler de çok normal. Belli fedakarlıklarla buraya geliyorlar ve bu durum karşısında mutlu olmamaları normal.
Her zaman Sneijder'den konuşuyoruz. Yarın kendisi gelecek ve Juve maçına kadar yüzde 100 olmasa bile oynayacak. Yüzde 60'la da oynasa Sneijder Sneijder'dir.
Şu anda aklımımzda Aralık sonuna kadar oynayacağımız 6 tane maç var. Onları düşünüyoruz.
Umut ediyoruz ki Muslera cuma günü oynayacaktır.
Dany'nin kaçırdığı penaltıdan sonra içeri giren Mancini "Penaltıları televizyonda seyretmek izlemek daha kolaydı." dedi.
Daha önce belirttiğim gibi transfer anlamında konuşmak doğru değil. Ligin ikinci yarısında daha iyi sonuçlar almamız gerekiyor onun için konuşmak doğru değil.
Maçın geneline baktığımda 2-0 önde olan bir G.Saray vardı. maçın 2-2'yle sonuçlanacağını düşünmedim. Chedjou Melo gibi lig maçında yorgun olan oyuncularımızı oynatıp risk almak istemedim.
Galatasaray Gaziantep BB. Maçı Penaltı Atışları: 6-5
Maça hızlı başlayan ev sahibi ekip Galatasaray, Engin Baytar ve Amrabat'ın ilk yarıda attığı gollerle soyunma odasına 2-0 öne gitti. İkinci yarıya etkili başlayan Galatasaray, yakaladığı fırsatları değerlendiremeyince farkı arttırma şansını kullanamadı.
Konuk ekip Gaziantepspor BŞB., önce Sinan Özkan ile skoru 2-1 yaparken maçın son anlarına doğru durumu 2-2'ye getiren golü attı ve Arena deplasmanında sürpriz bir skor elde etti. Kalan dakikalarda başka gol olmayınca normal süre 2-2'lik beraberlikle sona erdi.
Uzatma anlarında iki takım da gol atmayı başaramayınca mücadele penaltılara gitti. Galatasaray'da Emre Çolak, Ceyhun Gülselam, Gökhan Zan, Yekta Kurtuluş, Bruma penaltı vuruşlarını gole çevirirken Umut Bulut, Dany Nounkeu ve Sabri Sarıoğlu penaltı vuruşlarında kaleciye takıldı. Konuk ekip Gaziantep BŞB'de ise Ferdi Coşkun, Sinan Özkan, Cihan Can, İsa Akgöl penaltı vuruşlarında kaleci Ufuk Ceylan'a takıldı. Abdullah Halman, Vedat Budak, Ramazan Altıntepe, Serdar Deliktaş, Erkam Reşmen ise G.Antep BŞB'de penaltı vuruşlarını gole çeviren isimler oldu.
İLGİLİ DİĞER VİDEOLAR
Galatasaray Gaziantep BŞB: 2-2 Maçın Golleri İzle (Ziraat Türkiye Kupası)
3 Aralık 2013 Salı
İLGİLİ VİDEOLAR
Ömer Erdoğan: 'Golcü transferi gündemimizde'
18 Ağustos 2021 Çarşamba
Fatih Terim koronavirüs konusunda böyle uyarmıştı!
23 Mart 2020 Pazartesi
Abdurrahim Albayrak korona virüsü maçta mı kaptı?
23 Mart 2020 Pazartesi
Ahmet Çakar’dan bomba koronavirüs açıklaması!
16 Mart 2020 Pazartesi
Mustafa Cengiz'den Falcao açıklaması
12 Kasım 2019 Salı
Sinan Engin Mustafa Cengiz'in Falcao açıklamasını eleştirdi
10 Kasım 2019 Pazar
Sinan Engin: 'Onyekuru geri dönüyor'
3 Kasım 2019 Pazar
Ahmet Çakar stüdyoyu kırdı geçirdi
28 Ekim 2019 Pazartesi
Ümit Karan'dan Galatasaray Yönetimi'ne çarpıcı sözler
7 Ekim 2019 Pazartesi
Ahmet Çakar: Galatasaray yenilmeyecek!
1 Ekim 2019 Salı