Kaçak Dizisi 10. son bölüm özeti : Kız Taylan Serhat'ı kaçırdı

Kaçak dizisi 10. bölüm özeti dizi sevenleri tarafından ilgi görüyor. Kaçak dizisi 10 bölümde Kız Taylan'ın kurduğu tuzağa düşen Serhat, kendine geldiğinde bir minibüsün içerisindedir.
Hamido yanındayken bir mezbahaya doğru yola çıkarılan Serhat, adeta ölümün kucağındadır. Kız Taylan'ın enjekte ettiği sıvı nedeniyle bir türmü kendisine gelemeyen Serhat, büyük bir acı daha yaşar. Polis ekibinin yetişmesiyle birlikte ölümden dönen Serhat intikam için yemin eder.

Kız Taylan'ın tuzağına düşen Serhat sıkıntı içerisinde bir süreç geçirir Hamido yanındadır ve bilmediği bir yere götürülür. Serhat, burada ölümü ensesinde hisseder. Kız Taylan ise Serhatı yakaladığın Serhat'ın baş düşmanı Topçuoğlu'na haber verir.

Kaçak 10. bölüm içerisinde ise Topçuoğlu Serhat'ın yakalanmasına sevinir ve Serhat'ı öldürmek için sabırsızlıkla bekler.

Kaçak 10. bölüm de Taylan ile Serhat mezbada kavgaya tutuşur. Ancak Serhat ilacın etkisiyle çok ağır bir dayak yer.


Polisler olay yerine gelir ve Talan için kaçacak yer kalmaz. Ertan ise olay yerine gelir ve gördüklerini Topçuoğlu'na anlatır. Serhat hastaneye kaldırılır ancak Dadaylı ve Nazmi tarafından kaçırılır.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile