Milliyet Gazetesi Muhabiri Bünyamin Aygün'den CHP Çıkışı

Suriye'de kaçırıldıktan sonra geçtiğimiz günlerde özgürlüğünü kavuşan Milliyet muhabiri Bünyamin Aygün, CHP'li olduğuna dair yapılan haberlerden dolayı Suriye'de zor günler yaşadığını söyledi. Aygün bunun nedenini bakın nasıl açıkladı...
Suriye'de kaçırılan ve 40 gün sonra özgürlüğüne kavuşan Milliyet Gazetesi Foto Muhabiri Bünyamin Aygün, Habertürk ekranlarında Söz Sende programının canlı yayın konuğu oldu. Balçiçek İlter'in sorularını yanıtlayan Aygün'ün CHP ile ilgili söyledikleri dikkat çekti.

'CHP ESAD YANLISI'
Tutsak olduğu dönemde CHP'li olduğu yönünde haberler yapıldığını hatırlatan Aygün, bu sebeple Suriye'de zor duruma düştüğünü anlattı. Bu haberlerin Suriye'de duyulmasının hayatına mal olabileceğini ifade eden Aygün, CHP'nin dinden uzak görüntüsünü ve Esad yanlısı olmasını da sebep olarak gösterdi.

'İNSANI ARKADAN VURMAK DAHA NAMUSLU'

CHP'li olduğunu yönünde yapılan haberlere tepki göstererek devam eden Aygün, “Bu belden aşağı vurmanın, arkadan vurmanın ötesinde bir şey. Bir insanı arkadan vurmak bundan daha namusludur” dedi. Son 10 yıldır oy kullanmadığını da ekleyen Aygün, CHP'li olduğu yönündeki iddiaları yalanladı.

'DUA ET, TÖBE ET...'
Programın bir bölümünde ise infaz kararı hakkında konuşan Aygün, infaz kararının kadıdan geldiğini söyledi. “Dua et, tövbe et, senin için infaz kararı verildi” denilerek kararının kendisine iletildiğini anlatan Aygün, “Çalıştığın kurum dindar değil” şeklinde suçlamalara maruz kaldığını aktardı.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile