ODTÜ'de açılışı yapılan 1071 Malazgirt Bulvarı'nı protesto eden grup polise havai fişeklerle saldırdı. Gruptaki bazı kişilerin taş atmak için sapan kullanması dikkat çekti.

ODTÜ arazisine yapılan yolu protesto eden gruba, polis müdahalede bulundu.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan tarafından açılışı yapılacak 1071 Malazgirt Bulvarı'nın, OTDÜ arazisinden geçtiği gerekçesiyle protesto eden grup, üniversite yerleşkesinde toplandı.

Pankart ve sloganlar eşliğinde A4 Kapısı'na doğru yürüyen protestocular, burada barikat oluşturan güvenlik güçleri tarafından durduruldu.

Eylemin yasal olmadığını belirten polis, kalabalığın kampüsün dışına çıkmasına izin vermeyeceklerini, basın açıklamasının kampüste yapılmasını istedi. Göstericiler ise açılış töreninin yapılacağı alana yürümek istediklerini söyledi.

Bu sırada, kalabalıktan bazı kişiler, polise havafişek ve taş attı. Bunun üzerine, polis, kalabalığa gaz bombası ve tazyikli suyla müdahalede bulundu.


YOLU TRAFİĞE KAPATAN GRUP BİR TIR'I TAHRİP ETTİ
1071 Malazgirt Bulvarı'nı protesto için yürüyüşe geçen gruplar polise havai fişek ve taş ile saldırdı.

Polis ekipleri gruba tazyikli su ile müdahale etti.

Grup, Malazgirt Bulvarı'nı trafiğe kapatarak bir TIR'ı tahrip etti. Gruba polis müdahale etti.



Malazgirt Bulvarı Baştan Sona 3 Dakika

Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından rekor bir sürede tamamlanan ve Ankaralılar’ın hizmetine açılan 1071 Malazgirt Bulvarı trafiğe nefes aldırdı.
Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımı gerçekleştirilen ve ODTÜ Yolu olarak bilinen 1071 Malazgirt Bulvarı, Başbakan Erdoğan'ın da katılımıyla hizmete açıldı.

Ankara Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı tarafından gece-gündüz yürütülen çalışmalarla 4 ay gibi rekor bir sürede tamamlanan bulvar Ankara trafiğine yeni bir can kattı.


4 gidiş-4 geliş olmak üzere 8 şerit halinde yapılan bulvar, muhteşem yeşillendirme çalışmaları ile de dikkat çekti.


Eskişehir yolunu Konya yoluna bağlayan bulvar 70 km hızla baştan sona 3 dakika sürüyor.

1071 Malazgirt Bulvarı üzerinde yapılan 5 köprü, 3 alt geçit ve 1 yaya üst geçidine de yolun ismine uygun olarak Anadolu Selçuklu ve Büyük Selçuklu Devleti hükümdarlarının isimleri verildi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile