Genişlete tıklayarak görüntüyü büyütebilirsiniz.

Tavşanlı Linyitspor Fethiyespor: 2-1 Maç Özeti

PTT 1. Lig - Tavşanlı Linyitspor Fethiyespor Maç Özeti ve Golleri İzle... Tavşanlı Linyitspor Fethiyespor PTT 1. Lig 33. Hafta maçında karşılaştı. Tavşanlı Linyitspor Fethiyespor maçını ev sahibi Tavşanlı Linyitspor 2-1 kazandı. Tavşanlı Linyitspor'un Fethiyespor karşısında gollerini Mehmet Besler ve Özgürcan kaydetti. Fethiyespor'un tek golünü ise Ahmet attı. İşte Tavşanlı Linyitspor Fethiyespor maçının geniş özeti ve golleri...

Tavşanlı Linyitspor Fethiyespor -
PTT 1. lig mücadelesinde Tavaşnlı Linyitspor Fethiyespor'u 2 golle devirdi.

Süper Lig ' e yükselme yarışı büyük bir heyecanla sürerken ateş hattı da iyice karıştı. PTT 1. Lig ' e tutunma savaşı veren iki takım Tavşanlı Linyitspor ' la Fethiyespor, dün kozlarını paylaştı. Nefes kesen maçta gülen taraf ev sahibi oldu: 2-1. Puanını 31 ' e çıkaran Kırmızı-Siyahlılar ' a galibiyeti Mehmet Besler ve Özgürcan ' ın golleri getirdi. 32 puanda kalan Fethiyespor ' a ise Ahmet ' in tek golü yetmedi.

İşte maçın kırılma anları. 32 ' de gelişen Tavşanlı atağından Mehmet ' in şutunda defansa çarpan top ağlarla buluştu: 1-0. 64 ' te Agbetu ' un ortasında Özgür Can fileleri havalandırdı: 2-0. 83 ' te rakibine sert giren Linyitsporlu Ömür Can ikinci sarı kartın ardından kırmızı kartla oyun dışı kaldı. 85 ' te Fethiye, Ahmet ' le farkı bire indirdi, ancak bu gol teselliden öteye gidemedi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile