Şamil Tayyar’dan Mehmet Baransu Hakkında Şok Sözler

Ak Parti Gaziantep Milletvekili Şamil Tayyar, “Mehmet Baransu zavallı ve saftiriğin teki. Bavuldan sonra ayarı bozuldu.” dedi.
TGRT HABER'e canlı yayın konuğu olan Ak Parti Gaziantep Milletvekili Şamil Tayyar paralel çeteye ilişkin önemli açıklamalarda bulundu.

“ÇETE CEMAATE SIZDI”
Paralel çetenin odağında ağırlıklı olarak emniyet ve yargı mensuplarının olduğunu söyleyen Tayyar, “Birkaç tane de gazeteci var. Onları tetikçi olarak kullanıyorlar. Bu çete ne yazık ki cemaatin içerisine sızdı ve cemaati ele geçirdi. Cemaat bu çeteye rehin vaziyette. Özgür hareket edemiyor.” dedi.

“DEVLETİ ELE GEÇİRMEYE ÇALIŞTILAR”
Paralel çetenin cemaat içindeki masum vatandaşları kullandığını ifade eden Tayyar, “Bu çete onların toplumsal gücünü kendilerine kalkan haline getirerek bir operasyona giriştiler ve devleti ele geçirmeye çalıştılar. Bunu yaparken de bağımsız hareket etmediler. CIA gibi MOSAD gibi uluslararası istihbarat örgütleriyle harekete geçtiler.” şeklinde konuştu.

“BARANSU ZAVALLININ TEKİ”

Sözlerinin devamında Emre Uslu ve Mehmet Baransu hakkında da konuşan Tayyar, “Emre Uslu'nun cemaatle hiçbir ilgisi yok, aslında CİA muhbiri. NEO-CAN'ların tetikçisi. Bu ilişkiler çok karınlık ilişkiler.” dedi. Mehmet Baransu'ya ise “zavallı ve saftirik” diyen Tayyar, “Mehmet Baransu zavallı saftiriğin teki. Onun egosu şişkin. O bavuldan sonra ayarı bozuldu. Bu çocuğu kullanıyorlar.” diye ekledi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile